- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Talán nem kellene a hazaáruló Gönczöt futtatni

Újabb szellemi mérgezésre készül a II. kerület balliberális polgármestere, Őrsi Gergely, aki ezúttal a Vérhalom térre szeretne felállítani egy Göncz Árpádot ábrázoló szobrot – hívta fel a figyelmet Lantos János, a Mi Hazánk választókerületi elnöke.

Lantos elmondta, Göncz 1945-ben a Budai Önkéntes Ezred tagjaként a Vörös Hadsereg oldalán ragadott fegyvert, szerinte ez hazaárulás, mint ahogy az is, hogy 1956 után Patkány fedőnéven jelentett az állambiztonsági szerveknek és nyomorította meg sok magyar ember életét, de szintén ebbe a kategóriába sorolta azt is, hogy már mint köztársasági elnök, elgáncsolta a Zétényi–Takács-féle igazságtételi törvényjavaslatot, mely jogalapot teremtett volna a kommunista bűnösök felelősségre vonásához.

– Sokkal súlyosabban esik latba, hogy ez utóbbit már mint köztársasági elnök követte el, és ennek a mai napig isszuk a levét, ugyanis ha ott és akkor ezt nem akadályozza, talán kevesebb volt kommunista lenne a közéletben, és sokkal tisztább és frissebb lehetne a levegő Magyarországon

– fogalmazott.

Göncz mérlege tehát három történelmi korszakban három hazaárulás, mindhármat a kommunisták érdekében követte el, és köpte arcul a magyar nemzetet. A Mi Hazánk szerint ezért mélyen sérti az 1956-os hősök emlékét is a tervezett szobor, és úgy tűnik, bár ez számunkra nem meglepő, a teljes balliberális oldal ezt a szellemiséget testesíti meg – tette hozzá Lantos.

Magyar Jelen – Hunhír.info