- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Novák Előd leszedte a szivárványos zászlót a Városházáról

Eltávolította a szivárványos rongyot a budapesti Városházáról Novák Előd alelnök, ezért az LMBTQP propagandát védő rendőrök előállították.

A Mi Hazánk Mozgalom szerint ennek a családellenes jelképnek nincs helye az utcán, pláne nem a fővárosi önkormányzat homlokzatán, ezért Nagy Attila fővárosi elnökünk és más aktivistáink segítségével Novák Előd egy 15 méteres tűzoltólétráról eltávolította az oda nem illő textíliát.

A Fővárosi Közterület-felügyelet munkatársai először még visszaszerezték egy közeli szemetesből a szivárványos zászlót, ám Novák Előd kicselezve az időközben a helyszínre érkező rendőröket, az egyenruhások gyűrűjéből egy nagy futással ismét méltó helyére, egy, a városházától távol eső kukába dobta, majd visszasétált a tűzoltólétráért, s ekkor állították elő.

A Mi Hazánk szerint szégyen, hogy éppen száz évvel azután, hogy Horthy Miklós kormányzó megszabadította vörös rongyaitól a fővárost, Karácsony Gergely nemcsak azt a szellemiséget hozza vissza, hanem a többségi, jóérzésű magyar embereket provokálja egy ilyen emberiségellenes zászlónak a megjelenítésével.

Hunhir.info