- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Ennyit tud a Momentum: Jegyescsomagot adni a homoszexuális pároknak

Megéri Terézvárosnak és az összes többi kerületnek is Budapesten a Momentumra szavazni, mert óriási változásokról lehet beszámolni ténykedésük nyomán. Most például az a hír járja, hogy szeptembertől jegyescsomag jár majd az azonos nemű pároknak a terézvárosi momentumos polgármesternek köszönhetően. Hajrá, LMBTQ-lobbi, éljen a manipuláció és a propaganda. Már csak ezért is megéri másnak lenni és felvállalni.

A polgármester a Pride Fesztivál alkalmából a Facebook-oldalán közzétett videós bejegyzésében [1] elmondta, hogy „botrány”, hogy még mindig vannak olyanok, akik homofób üzenetekkel, gyűlöletkeltéssel akarják a népszerűségüket növelni.

Soproni szerint „a magyar LMBTQ-közösségnek még ma is számos kihívással kell szembenéznie”, és bár fontosak a szimbolikus gesztusok is – ő is kitűzte a szivárványos zászlót a kerületi önkormányzat homlokzatára –, de ezen felül is szeretne lépéseket tenni. Ezért ősztől a kerületben a házasodni vágyóknak járó 50 ezer forintos jegyescsomagot az azonos nemű párok is megkapják majd.

Hunhír.info – Humen