- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Kémiai kasztrálást kezdeményez a pedofiloknak a Mi Hazánk

Felháborítónak, elfogadhatatlannak, a jogállamiság megcsúfolásának tartja a pedofil politikusbűnöző, Kaleta Gábor ügyében meghozott ítéletet a Mi Hazánk. A párt szerint a bíróság azt üzeni a társadalomnak, hogy a Kaletához hasonló szexuális ragadozók megúszhatják büntetlenül.

A Fidesz egykori nagykövete elleni ítélet akkora közfelháborodást váltott ki, hogy a saját emberének hónapokig falazó kormánypárt is kénytelen volt megszólalni az ügyben. Kocsis Máté frakcióvezető most felháborítónak nevezte az ítéletet, és azt ígérte, az összes gyermekvédelmi jogszabályt szigorítják, és lehetővé teszik, hogy nyilvános listákat lehessen vezetni a pedofilokról. Arról azonban hallgatott Kocsis, hogy a Mi Hazánk Mozgalom már tavaly követelte, hogy ne vonatkozzon semmilyen adatvédelmi törvény és jog a pedofilokra – hangsúlyozza Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke, aki azt szorgalmazza: legyen egy bárki által kereshető, nyilvánosan hozzáférhető adatbázis, ahol minden pedofilt fényképpel, személyes adataival, lakcímével bárki azonosíthat.

Azt is felvetették hónapokkal ezelőtt, hogy módosítsa úgy az Országgyűlés a büntető törvénykönyvet, hogy a pedofil bűnözők esetében kiszabható büntetési tétel legyen a kémiai kasztrálás lehetősége és a jelenleginél sokkal súlyosabb büntetéseket kapjanak.

Hunhir.info