- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Egyesület alakult a keresztény európai nemzetek összefogásáért

Megalakult az érték- és önvédő keresztény európai nemzetek összefogásáért küzdő European Patriots Unite Egyesület.

A hazafias szellemiségű egyesület megalakulásnak és bejegyzésének bejelentését egy jelképes időpontra, június 18-ára időzítette. 334 éve, 1686-ban ezen a napon kezdődött meg ugyanis Buda várának ostroma, amelynek végén az európai nemzetek egyesített hadai kitartó, közös küzdelemmel visszafoglalták a kontinensfoglaló törököktől a magyar fővárost.

Az egyesült elnöke Kremser Tamás, ügyvezetője Walter Pál Péter, elnökségi tagjai: Gaudi-Nagy Tamás és Kövessy Róbert.

Ma már rengeteg értékőrző és jövője miatt aggódó hazafias lelkületű európai ember nemcsak a Kárpát-medencében, de Európa-szerte hazánkra, Magyarországra, mint a keresztény-nemzeti európai ellenállás központjára tekint. Ennek jegyében is célja egyesületünknek, hogy segítse az érték- és önvédő, összefogásra nyitott, egymás tiszteletére képes és kész hagyományos európai nemzetek arculatának és életformájának védelmét, nemzeti önrendelkezési és önvédelmi törekvéseit, a nemzetek Európája eszmét támogassa és megvalósítását előmozdítsa – közölték az alapítók a Hunhír.infóval.

Elő kívánjuk segíteni az érték- és önvédő európai nemzetek patriótáinak együttműködését, de a magyar nemzet érdekeire mindenkor fokozott figyelemmel – hangsúlyozták.

Az alábbi videóben a Euroepean Patriots Unite Egyesület magyar alapítói és velük bajtársi kapcsolatban álló más európai nemzetek patriótái beszélnek a célokról, az Európát fenyegető veszélyekről és tesznek hitet érték- és önvédő európai nemzetek patriótáinak nélkülözhetetlen együttműködésének fontosságáról.

A megszólalók sorrendben: Kemenár Zoltán (EPUE), Walter Pál Péter (EPUE), dr. Gaudi-Nagy Tamás (EPUE), Kremser Tamás (EPUE), Adrien Jassogne (belga patrióta), Ignaz Bearth (svájci patrióta), Constant Kusters (holland patrióta), Dan Eriksson (Europa Terra Nostra), Hervé Van Laethem (belga patrióta), Scott Kowalsky (lengyel patrióta), Viktor Erdész (osztrák patrióta), Nanda van de Koeverim (holland patrióta), Paolo Maccari (olasz patrióta), Leticia Knevels (PNE, belga patrióta).

Az egyesület támogat minden olyan kezdeményezést, néprészvétellel megvalósuló törvényes akciót, megmozdulást, amely az érték- és önvédő és összefogásra nyitott, egymás tiszteletére képes és kész európai népek és nemzetek megmaradását, érdekeit és értékeinek védelmét szolgálja. Az egyesület tagjai ennek szellemében szervezték meg 2017-ben és 2019-ben az EU bevándorlási politikája ellen Brüsszelben, a „Freedom Hungary, Freedom for Europe” jelszó jegyében tartott sikeres összeurópai, patrióta tiltakozó meneteket és gyűléseket is, amelyekről egyébként a Hunhír.info élő bejelentkezésekkel is beszámolt.

A European Patriots Unite Egyesület minden lehetséges szinten küzdeni kíván a keresztény-nemzeti Európáért és célirányos akcióival elő kívánja mozdítani a hazafias európai civilek érték- és önvédő és szolidáris összefogását a bevándorlás, a multikulturalizmus és az európai polgárok alapvető szabadságjogait (pl. vélemény-nyilvánítási szabadság) is korlátozni kívánó globalista hatalmi törekvések ellen.

Terveink között szerepel, hogy érték- és önvédő akciókat szervezzenek, így például hagyományos európai nemzetek kulturális, keresztény, nemzeti örökségét, hagyományait, gasztronómiai és művészeti értékeit védő figyelemfelkeltéseket és ezen értékeket megjelenítő európai patrióta rendezvényeket, fesztiválokat, szakmai programokat.

Az első nagyobb hazai összeurópai patrióta rendezvényt szeptemberben tervezik megtartani: az európai nemzetek szolidaritási menetével, koncertekkel, sokszínű gasztronómiai és kulturális kínálattal.

Hunhír.info