- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Mi Hazánk: Hiába tagadja a Fidesz a cigánybűnözést, attól még az létezik

Hiába tagadja a cigánybűnözés létét a Fidesz államtitkára, attól még az nem szűnik meg, mert az elmúlt tíz évben sem védték meg a tisztességes magyar embereket – fogalmaz Hunhír.infóhoz eljuttatott közleményében Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

A Mi Hazánk szerint erről beszélni egyáltalán nem rasszizmus, hanem a megoldás felé vezető út, a liberálisoknak való megfelelési kényszer, ellenben szégyenteljes és téves. Kovács Zoltán államtitkárnak bocsánatot kell kérnie azért, mert elítélendő, szélsőjobboldali csoportnak nevezte azokat, akik a Deák téren a közösségük tagjaira emlékeztek, őket gyászolták – jelentette ki Dúró Dóra.

A Deák téri gyilkosság és a gyöngyöspatai kártérítés ügye után még azzal hencegni a kormány részéről, hogy betiltották a Magyar Gárdát, arról tanúskodik, hogy a fogalmuk sincs a valóságról: cigánybűnözés igenis létezik, a gárdistákat nem vegzálni kellene még 2020-ban is, hanem állami keretek között megteremteni a lehetőségét egy ilyen szervezet működésének, Gyöngyöspatán pedig valójában a magyarokat érte hátrány a spontán szegregáció terheinek vállalása miatt, így a kártérítés is nekik járna

– fogalmazott Dúró Dóra.

Hunhír.info