- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A cigányság rengeteget tett negatív megítéléséért -Cigány vlogger őszintén a mészárlásról

Ábrahám György cigány származású vlogger őszinte és objektív véleményét osztotta meg a Deák téri mészárlás kapcsán. A ritka, szembesítő hang talán elér a cigány közösségekhez is és elindulhat valami magába nézés, önismeret, majd elutasítás az erőszakos, deviáns, gyűlölködő és abnormális magatartásformákkal szemben.

Annak ellenére, hogy maga is cigány, videójában Ábrahám György nehezményezi, hogy a balliberális média elhallgatja az elkövetők cigány származását. Felháborodva kitér arra is, hogy jócskán vannak olyan cigányok, akik nem az áldozatokat, hanem a gyilkosokat védik és próbálnak mentséget találni elfogadhatatlan cselekedetükre.

A vloggert felháborítja az is, hogy az ilyen semmirevaló, szélhámos csürhe, csavargó csőcselék bandában szocializálódik, akik semmibe veszik az emberi élet értékét. Mint fogalmaz, ezek az emberek, bestiális gyilkosok, gonosztevők lerombolják a nagy nehezen kialakított normális viselkedési normák szerint élő, és gyerekeiket ebben a szellemiségben nevelő cigány származású embereket. Szerinte ezek a szülők is tehetnek azért, hogy ez ne legyen így.

Ugyanis, amikor meglátnak egy ilyen “taknyos szarrágót” késsel hadonászni, akkor vegye el tőle, rúgja seggbe, zavarja haza, és magyarázza el, hogy ez a viselkedés soha nem volt menő és soha nem is lesz. A köcsögök viselkednek így és visznek magukkal kést, mikor elmennek egy szórakozóhelyre, ahova az ember szórakozni akar menni és nem meghalni – fogalmazott.

Tenni kell

Szerinte, ha ezek után sem tér magához a cigányság józanabbik része, és nem kezd el belülről valami nagyon gyors és radikális változást véghez vinni, akkor ez egy nagyon sötét történelmi momentumhoz vezethet, s polgárháborúba torkollik. Fel kellene fogni, hogy ez most már sok – emelte ki. Ha valaki azt gondolja, hogy ebből bárki tanult és hogy a jövőben nem fognak ilyen esetek előfordulni, az téved. Hiszen a két áldozatot még el sem temették, Kispesten már megtámadtak egy babakocsit tologató kismamát, és kicibálták a nyakából az aranyláncot.

neva – Hunhír.info