- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Védeni kell az európai fehér embert

Ha valaki rendelkezni akar a teste és a sorsa fölött, akkor azt tegye meg az aktus előtt. A fogantatástól kezdve viszont már nemcsak önmagáról dönt, hanem egy másik életről is – mondta a Demokratának Budaházy Edda. A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítója úgy véli, az európai fehér ember veszélyeztetett embertípus, védeni kell.

Budaházy Eddával a Demokrata készített interjút, ebben az abortusz elleni küzdelem indokait fejti ki a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítója, aki szerint szükség van sokkoló, nem PC megközelítésekre is, ha az üzenetet szélesebb körhöz kívánják eljuttatni. Az alábbiakban gondolataiból szemezgetünk.

– Van legalább három olyan téma, ami nem annyira PC, és általában igyekeznek elkerülni: az abortusz, a gender kérdése és a főállású anyaságé. Utóbbiról időnként hallani, de ugye azt is tudjuk, hogy munkaerőhiány van, így a politikusok nem szívesen beszélnek róla. Amit először tisztázni kell, hogy fontos-e a magyarság megmaradása, vagy sem. Talán furcsán hangzik a kérdés, és egyértelműnek tűnik a válasz, de sokan azt mondják, hogy ez nekik teljesen mindegy. Akik így gondolkodnak, azok nyilvánvalóan nem értik, hogy mi például miért harcolunk. Mi velük ellentétben ugyanis azt valljuk, hogy a nemzet nem véletlenül verődik össze. Az évszázadok, akár évezredek alatt a közös múlt, a közös nyelv, a közös kultúra, a közös történelmi emlékezet egy koherens egységgé válik.

“Sajnos úgy látom, a lányok számára még csak opcióként sincs felkínálva az anyaság mint életpálya. Szerintem sok nő nem találja igazán a helyét, mert elvárásnak érzi, hogy a gyerek mellett is legyen sikeres, építsen karriert, és próbál megfelelni ennek. Miért ne lehetne az az életcél egy nő számára, hogy nagy családja legyen, és felnevelje a gyermekeit? Lehet, hogy sokan vállalnák, ha anyagilag megtehetnék, és a társadalom is elismerné az anyaságot mint életpályát.”

Nem egy olyan esetről tudunk, hogy az abortuszon átesett nőknek később megmutattak egy filmet a várandósság megszakításáról, és ennek hatására összeomlottak, depresszióba estek. A jelenlegi szabályozást azért nem tartom jónak, mert a súlyos válsághelyzetre való hivatkozást akadálytalanul elfogadják és nem vizsgálják. Ugyanakkor tény, azt sem lehet megtenni, hogy ha például egy 18 éves lány elmegy abortuszra, mert nem tudná eltartani a gyereket, akkor annyit mondanak neki, hogy nem vetetheted el a magzatot, viszlát. (…) Csak úgy lehet átalakítani a szabályozást, ha kiépítjük a megfelelő szociális hálót. Először is le kell ülni az abortuszra jelentkezővel, átbeszélni vele, hogy mi a probléma, hogyan jutott erre a döntésre. Felvázolni neki, hogy milyen segítséget kaphat. Ha pedig így sem tudja vállalni a gyermek felnevelését, akkor támogatni abban, hogy tartsa meg a magzatot, és segítséget adni az örökbe adáshoz.

“Nem elég a pozitív, a gyermekvállalás fontosságára felhívó üzenet, ha a reklámokban, filmekben ezzel gyökeresen ellentétes hangvételű üzeneteket közvetítenek. Nem véletlenül merül fel több helyen annak szigorú szabályozása, hogy ez a homoszexuális- és családellenes propaganda ne juthasson el a fiatalokhoz; ez, véleményem szerint, hazánkban is megfontolandó lenne. Hangsúlyozom, nem csupán a Pride-ról van szó, hanem arról, hogy az LMBTQ-propaganda ne lehessen ott az iskolákban, ifjúsági rendezvényeken.”

– Nyugodtan kimondhatjuk: vannak életpárti, és vannak életellenes erők. Az ellenzék nem abban érdekelt, hogy bővüljenek a magyar családok, és a magyarság megmaradjon, őket azért fizetik, hogy az idegen megszállóknak helyet csináljanak, és hogy a gendernek utat nyissanak. Nagyon éles tehát a határvonal a két oldal között. Én a bevándorlást is demográfiai kérdésnek tartom, hiszen ahogy fogy az európai népesség, úgy szívja be a kontinens az idegeneket. Ennek megállítása szerintem nem elsősorban azért fontos, hogy ne jöjjenek be terroristák, vagy megvédjük a kereszténységet a muszlimoktól – én ezt faji kérdésnek látom. A feketék őshazája Afrika, és a hatvanas években az afrikai függetlenedési törekvések jelszava az volt: vissza Afrikát a feketéknek! Merjük kimondani, hogy Európa a fehér ember őshazája, nem lehet idegen népekkel elárasztani, mert elveszünk, és velünk együtt elvész a kultúránk, a nyelveink, a hagyományaink, a művészetünk, a meséink és minden más. Mivel veszélyeztetett embertípus vagyunk, ezért az európai fehér ember megmaradását célzó intézkedésekre lenne szükség. Az europid ember ugyanolyan értékes, mint bármelyik másik rassz. Egy 1,2-es, 1,4-es termékenységi rátájú populációra nem lehet ráengedni egy 4-es, 5-ös rátájú populációt, mert az olyan, mintha egy kihalófélben lévő fókapopulációra ráengednénk a jegesmedvéket. Ha az ember védi a veszélyeztetett állatokat vagy növényeket, miért félünk kimondani, hogy védeni akarjuk az európai fehér embert? Mozgalmunk alapköve az, hogy nekünk jogunk van a sajátjainkért harcolni, és ezt senki sem vitathatja el tőlünk. Nem akarunk bántani senkit, nem gondoljuk magunkat felsőbbrendűnek, de számunkra a magyar gyermekek megszületése a fontos, ezért küzdünk a saját eszközeinkkel.

Hunhír.info