- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Ide vezetett a nácizás

Ismét megrongálták (karácsony alatt is!) a budapesti Nyugati téren felszentelt keresztet a momentumos polgármester uszítása nyomán, ide vezetett a nácizása – közölte Facebook-oldalán Novák Előd.

A Mi Hazánk alelnöke hozzátette: ezúttal sem tolerálták a nemzeti színű gyertyákat sem, ellopták azokat a talapzatról, s megtépkedték az “Áldott karácsonyt és boldog új évet a keresztény és magyar országnak!” feliratokat az ökumenikus keretek között felállított kereszt talapzatának mind a négy oldalán, melyeket 24-én napközben hoztunk helyre.

A politikus keresztényellenes vandalizmus miatt feljelentést tesz rongálás, garázdaság, lopás és vallásgyakorlás jogának megsértése miatt. Magyarázata szerint aki a vallási tisztelet tárgyát meggyalázza, az kimeríti e törvényi tényállást. Soproni Tamás momentumos polgármester ellen pedig hivatali visszaélés miatt tesz feljelentést Novák Előd. A polgármester kiskirálykodó döntése nyomán sajnos nem meglepő, hogy tettlegességig fajult a keresztényellenesség – vélekedett Novák.

Hunhír.info