- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Szabó Ervin helyett Tisza István Könyvtárat!

A Mi Hazánk Ifjai teljes mértékben elfogadhatatlannak tartja, hogy a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár még mindig annak az embernek a nevét viseli, aki a hazai marxista bűnökért felelős és aki az akkori miniszterelnök, Tisza István halálát elősegítette.

A Mi Hazánk Ifjai felháborítónak tartja, hogy a Demokratikus Koalíció közleményében a hazai kultúra egyik legnagyobb alakjának nevezte az anarchoszindikalista jogászt.  

Az a DK, akit egy olyan ember vezet, aki megtagadta az elcsatolt területen élő magyaroktól a csonka honba érkezést, de lebontotta volna a déli határkerítést már az első nap, hogy idegen kultúrájú emberáradat lephesse el Magyarországot és Európát – fogalmaz a MI Hazánk Ifjai. “Nem engedhetjük, hogy a DK határozza meg a magyar kultúrát! A nemzetromboló Gyurcsány Ferencnek börtönben a helye, a marxista Szabó Ervin nevének pedig egy kicsike emléktáblán a könyvtár elrejtett zugában” – olvasható a Hunhír.infóhoz eljuttatott közleményben.

Az ifjúsági szervezet több hónapja aláírásgyűjtésbe kezdett Budapesten, hogy Szabó Ervin helyett, “Fővárosi Tisza István Könyvtárrá” nevezzék át az intézményt. Felszólítják az illetékeseket, mielőbb intézkedjenek, hogy megszűnhessen a vörös terror minden maradéka hazánkban.

Hunhír.info