- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Mészárosnak jó napja van

Újabb pályázaton szerepelt sikerrel Mészáros Lőrinc felcsúti vállalkozó egyik cége – jelentette be az Opus Global a tőzsde honlapján.

A tőzsdei cég konszolidációs körébe tartozó Mészáros és Mészáros Kft. a Nitrokémia Környezetvédelmi Tanácsadó és Szolgáltató Zrt. által kiírt, “Tiszavasvári, volt Alkaloida hulladéklerakó kármentesítés I. ütem” tárgyú közbeszerzési pályázatot gazdasági szereplők csoportosulásaként, konzorciumban eljárva nyerte meg. A konzorcium által megvalósítandó projekt végleges összértéke – általános forgalmi adó nélkül számítottan – 9 098 290 659 forint. Kellett ez most Mészárosnak, hiszen hétfő óta 25 milliárdot buktak a Mészáros Lőrinchez köthető tőzsdei cégek a váalsztási eredmények alakulása miatt.

Nem ez az első sikeres tendere a héten a felcsúti milliárdos vállalkozásainak. A szintén Mészáros érdekleltségébe tartozó Euro Generál újíthatja fel a győri állatkertet bő 1,5 milliárd forintért. Meg is fordult az Opus árfolyama a hét második felére. A hétfő és szerda között folyamatosan eső papír pénteken nyitás után nem sokkal 2,66 százalékos pluszban volt már.

Napi.hu – Hunhír.info