- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Újabb infókat csöpögtetett az ördög ügyvédje Borkairól


Újabb bejegyzés jelent az Ez az ördög ügyvédje nevű, Borkai Zsolt fideszes polgármesterről szexvideókat szivárogtató blogon. A szerző több nevet is megemlít, akiket azzal vádol, hogy korrupciós ügyekbe keveredtek és sűrűbben vagy ritkábban részesei az orgiáknak.

A szerző ezúttal győri polipról ír: szerinte bizonyos vállalkozók érdekei szerint jár el a győri polgármester, akinek a vállakozók pénzt osztanak vissza, a polgármesteri hivatalban pedig tettestársak segítik a korrupciós ügyeket. Hozzáteszi: a városban évek óta nem kaphat engedélyt olyan vendéglátós, akinek nincsenek összeköttetései. A szerző azonban egyik állítását sem támasztja alá dokumentumokkal.

A bejegyzésben a korábban magát ügyvédként aposztrofáló blogger úgy fogalmaz:

Valójában Borkai nem a családjára és nem a városára büszke, hanem arra, hogyan hálózták be páran az egész Győrt, hogy aztán szétlophassák. Borkai egy évben nagyjából 1 milliárd forintot lop ki a városból, és visz ki külföldre. Bő 10 éve vidáman működtetik a pénzszivattyút, csak mert senki nem gátolja meg őket ebben.

De ezt sem támasztja alá semmilyen bizonyítékkal. Szóba kerül, hogy nem csak Borkainak, hanem a baráti körébe tartozó, a korábbi posztokban is említett Rákosfalvy Zoltánnak is van pilóta jogosítványa, azonban gépét letiltotta a Flightradar nevű online repülési adatbázisban, így arról kevés adat tudható.

A szexbotrányba keveredő győri polgármester maga is vezette az egyik gépet, a fedélzetén az Audi vezérével és Szijjártó Péterrel.

Hunhír.info – 24.hu