- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Diákok támadtak diákokra a Széll Kálmán téren – előkerült a kís is

Két középiskolás fiú sétált a Széll Kálmán téren augusztus 31-én délután, amikor egy háromfős társaság beléjük kötött; ököllel többször megütötték és meg is rugdosták őket. Az egyik támadó még egy kést is elővett.

A két iskolás egy gyorsétteremben kért segítséget, ekkor még nem értesítették a rendőrséget. Az egyik fiú súlyosan, a másik pedig könnyebben sérült meg.

Még aznap este az egyik fiatal az édesapjával bement a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányságára, ahol feljelentést tettek, és átadták a nyomozóknak azokat a fotókat, amiket a fiúnak sikerült készítenie a támadókról.

A rendőrök azonosították a három feltételezett elkövetőt: egy 15 és 13 éves testvérpárt, illetve 14 éves barátjukat. A 15 éves budapesti fiút 17-én a lakásán elfogták, 13 éves testvére ellen azért nem indul eljárás, mert gyermekkorú. A harmadik fiatal édesanyjával jelentkezett a rendőrségen.

A BRFK II. kerületi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 15 éves és a 14 éves fiú ellen, mindketten szabadlábon védekeznek – számolt be róla a police.hu.

Hunhír.info