- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Hagyja abba a Disney a gyermekek LMBT irányú manipulálását!

A párizsi Disneyland idén júniusban megtartotta első hivatalos homoszexuális Pride fesztiválját. A vidámparkban eddig is tartottak kisebb felvonulást homoszexuális csoportok, idén viszont maga a park is beállt a rendezvény mögé. A CitizenGO nemzetközi kampányt indított a párizsi Disneyland vezetősége felé, a rendezvény lemondását kérve. A petícióhoz közel 400 000 aggódó társunk csatlakozott. A párizsi Disneyland igazgatója nem hallgatott ránk, megtartották a “Magical Pride”-ot.

40 915 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 50 000 aláírást.

Közben egyre több Disney filmben is megjelenik a homoszexuális szál. Ezért fordulunk most a Walt Disney vállalat elnökéhez és vezérigazgatójához, Robert A. Igerhez!

FIGYELEM: a Disney parkok jelenleg nem családbarátok!

Kérjük, csatlakozzon a petícióhoz, melyet azért indítunk, hogy megvédjük gyermekeinket a manipuláló homoszexuális (transzgender stb.) propagandától.

Nem egyedi esetről van szó. Már tavaly is tartottak LMBT partit a párizsi Disneylandben, a Disney Dél-
Kaliforniában részt vesz a “Pride is Universal” esemény szervezésében, Floridában pedig az évente tartott “Gay Napok”-at is támogatja, hogy csak néhány példát soroljunk. A Disney vidámparkokban pedig az alábbi szivárványos füleket árulják.

Az LMBT-lobbi szintet lépett, mára már nyíltan a gyermekeket és a családokat célozzák meg üzeneteikkel. A Disney birodalom alapvetően gyermekes családokra épít.

2018-ban 157 millió ember látogatott el a Disney parkokba. Amennyiben a Disney tovább folytatja LMBT akcióit, évente több millió gyermeket manipulálhatnak.

Nem maradhatunk csöndben a gyermekeket célzó LMBT manipulációt látva. Nem maradhatunk csöndben, amikor LMBT felvonulásokat tartanak a családok és gyermekek találkozási pontjain, és homoszexuális történetszálakkal érzékenyítik őket a rajzfilmekben.

Csatlakozzon a Walt Disney vállalat elnökének ír levelünkhöz, fejezze be a Disney a gyermekek LMBT irányú manipulálását!

Hagyja abba a Disney a gyermekek LMBT irányú manipulálását!

A petíció címzettje Robert A. Iger, a Walt Disney vállalat elnöke és vezérigazgatója.

Tudomásomra jutott a Disney közelmúltban tartott homoszexuális Pride fesztiválja a párizsi Disneylandben. Jelen levelemben megütközésemnek és aggodalmamnak adok hangot, és arra kérem a vállalatot, hogy fejezzék be a gyermekek LMBT irányú manipulálálást.

A Disney vidámparkok eddig a családok biztonságos kikapcsolódásának adtak otthont. A Disney különös figyelmet fordított a gyermekek minőségi szórakoztatására.

A szülők nem akarják, hogy a Disney az LMBT politikai ideológia mentén manipulálja gyermekeiket. Nem hezitálunk bojkottálni a Disney filmjeit és termékeit, amennyiben nem hagynak fel a homoszexuális propagandával.

Kérjük, hogy a gyermekek védelmét szem előtt tartva mondjanak le minden jövőbeli “Mágikus Pride”-ot, és bármilyen más LMBT irányú eseményben való részvételt. Kérjük, tartsák meg a Disney-t egy olyan vállalatnak, amely biztonságos szórakozási lehetőséget nyújt gyermekeinknek, illetve barátságos légkört biztosít a különböző háttérrel és meggyőződéssel érkező emberek részére.

Üdvözlettel:
[az Ön neve]

citizen go

Hunhír.info