- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Még Kálmán Olga is nagyon megverheti Karácsony Gergelyt

Tavaly még miniszterelnök szeretett volna lenni, idén lehetséges, hogy a főpolgármester- jelölti castingot is elbukja Karácsony Gergely. Az IDEA által készített legfrissebb felmérés szerint ugyanis Zugló polgármestere még a mindenféle politikai tapasztalatot nélkülöző Kálmán Olgánál is népszerűtlenebb.

Csupán 26 százalékos Karácsony Gergely támogatottsága az ellenzéki előválasztáson biztosan szavazók körében, derült ki az IDEA központ által készített felmérésből. Ennél is gyengébben szerepelt a magyarokat (többek közt) agyhalottnak tituláló Kerpel-Fronius Gábor, a megkérdezettek mindössze 18 százaléka támogatná a Bangóné Borbély Ildikó retorikai iskoláján pallérozódott politikust.

A felmérésből kiderült, hiába a szép számú jelölt, a megkérdezettek 12 százaléka így sem tudja kit válasszon, azaz még mindig van egy jelentős réteg, akik elégedetlenek a “felhozatallal”.

Az előválasztás komolyságáról árulkodik az is, hogy utcahosszal vezeti a népszerűségi versenyt Kálmán Olga a biztos szavazók körében, így nem kizárt, hogy az egykori televíziós műsorvezető kiszoríthatja a magukat hivatásos politikusoknak nevező Karácsonyt és Kerpel-Froniust a versenyből.

PS.hu

Hunhír.info