- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Nem mond le mandátumáról a fideszeseket lepatkányozó Bangóné Borbély Ildikó

Hárít Bangóné Borbély Ildikó, és a magyar nyelv rejtelmeivel magyarázza, hogy – szerinte – félreértették az ATV adásában elkövetett patkányozását. Az MSZP országgyűlési képviselője a Mandinernek adott interjújában úgy vélekedett, hogy szavait kiforgatták, és persze az a rossz, aki rosszra gondol.

Az interjúban Bangóné nem árulja el, hogy kikre gondolt, amikor az ATV stúdiójában kijelentette: a Fidesz népszerűségének oka az is, hogy Magyarországon sok a patkány.

Magyarázata szerint az adásban Tarlós István volt a következő vendég, és mivel az ellenzék kedvenc témája jelenleg a Budapestre álmodott patkányinvázió, így a politikus szerint érthető, hogy az jutott eszébe, amit kimondott, különben is az őt kérdező Kárász Róbert tehet a történtekről, és természetesen a kormánypárti, illetve az ellenzéki sajtó, és a Bangóné szerint már ezerszer kivérzett magyar egészségügy.

Arra a kérdésre, hogy lemond-e a patkányozás miatt a mandátumáról, azt válaszolta, hogy ő nem patkányozott le senkit. Bangóné Borbély Ildikóval vélhetőleg elbeszélgettek az ügyről az MSZP-ben, mivel pénteken délután a Facebookon kért nyakatekert módon elnézést azoktól, akiket megbántott, persze azzal a megjegyzéssel, hogy félremagyarázták a szavait.

P.S.HU

Hunhír.info