- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Vízágyúsoknak nézte a tűzoltókat a szoci képviselő, ez az oktondi, buta proletár!

Vízágyúsoknak nézte a parlamentet biztosító tűzoltókat Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP képviselője. Felfedezését Facebook-oldalán is megosztotta követőivel. A migránssimogató képviselő valószínűleg tényleg nem látott még tűzvédelmi berendezést.

Ismert, két tüntetést is meghirdettek csütörtökre Budapesten. Az egyiket a Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet szervezte. A másikat a bevándorláspárti Momentum. De a ballib Jobbik is szervezett akciót mára. Délután a Kossuth téren és a Szabadság téren is tüntettek. Ezt követően lezárták a Margit hidat és a Lánchidat. A tüntetők egy része pedig most ismét a Kossuth térre tart, ahol tegnap óriási balhét rendeztek. A Soros-közeli akció jelenleg is tart, folyamatosan provokálják a rendőröket. Füstgránátot dobtak a rendőrök közé. Fekete-Győr András Momentum elnök is meggyújtotta a gránátot. Azt mondta: nem bán semmit, bizonyos esetekben ilyen eszközökhöz kell nyúlni a hatékony tiltakozáshoz.

A helyszínen többek között feltűnt Sneider Tamás, Mirkóczki Ádám, Nyakó István szoci szóvivő és Hont András (a HVG propagandistája) is. Természetesen Jámbor András, a neomarxista Mérce.hu főszerkesztője is ott balhézik már.

Mandiner

Hunhír.info