- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Épeszű nemzeti radikális nem állhat ki az ilyen Győrkös Istvánok mellett!

Szégyen, ami történt. Ezt a gyilkosságot nem igazolhatja sem hazafias érzelem, sem a tíz évvel ezelőtti események. Hol voltak az ilyen Győrkösök, amikor valóban szükség lett volna rájuk, amikor Pest utcáin maszkos banditák lövöldöztek a békés emberekre? Akkor kellett volna fejbe lövöldözni párat, mert azok valóban bűnözők voltak, sőt, egyes értesülések szerint még csak nem is magyar rendőrök.

Elképedve olvasom a híreket: gépkarabéllyal meggyilkolt egy rendőrt “Gy. István”, az úgynevezett Magyar Nemzeti Arcvonal 76 éves vezetője. Az élemedett korú hazaffy zokon vette, hogy el akarják szedni tőle a lakásában rejtegetett fegyverarzenált, amit ki tudja, miért tartott szükségesnek, talán egy 5-6 fős nemzeti hadsereg felállítását tervezte, ami aztán majd kisöpri a zsidók rémuralmát vérrel szentelt hazánk földjéről. Az eredmény: a 46 éves családapa azonnal meghalt, Győrköst pedig jól hátba lőtték a kollégái.

Nemcsak egy rendőr halálát okozta ez a gazember. A nemzeti gondolkodású embereket mindenáron köztörvényes bűnözővé alacsonyítani kívánó alakok most végre örömünnepet ülhetnek. Hát ők megmondták! Igazuk volt! Van szélsőjobboldali terrorveszély Magyarországon! Hogy igyekeztek elhitetni mindenkivel éveken át, és sosem sikerült… Volt itt rejtélyes belelövés a Teve utcai rendőrpalotába, cukorból előállított bombával tervezett tömegmerénylet, Magyarok Nyilai-ügy, rejtélyes titkosszolgálati szálakkal átszőtt romagyilkosságok, meg még ki tudja, mi minden, de valahogy mindig kilógott a lóláb. De ez a vén hülye most megtette nekik a nagy szívességet. Végre! Végre!!

Szégyen, ami történt. Ezt a gyilkosságot nem igazolhatja sem hazafias érzelem, sem a tíz évvel ezelőtti események. Hol voltak az ilyen Győrkösök, amikor valóban szükség lett volna rájuk, amikor Pest utcáin maszkos banditák lövöldöztek a békés emberekre? Akkor kellett volna fejbe lövöldözni párat, mert azok valóban bűnözők voltak, sőt, egyes értesülések szerint még csak nem is magyar rendőrök. De nem – neki azt a rendőrt kellett megölnie, aki törvényesen becsületesen tette a dolgát, és nem ok nélkül kereste fel őt. Mindezt alig egy hónappal azután, hogy egy másik elmebeteg pokolgéppel támadott két másik rendőrre, máig sem tudjuk, hogy miért.

Győrkössel és a körúti robbantással új időszámítás fog kezdődni Magyarországon. Most már az a norma, hogy a rendőröket megölik, felrobbantják. Erre a törvényhozás és maga a rendőrség is reagálni fog. Nem lesz szép. Eddig is egy borderline skizofrén rendőrállamban éltünk. Hát még majd ezután. És a fő célpont természetesen a nemzeti radikálisok lesznek, akikről amúgy sem szállnak le 2006 óta.

Épeszű nemzeti radikális nem állhat ki az ilyen Győrkös Istvánok mellett. Én a magam részéről remélem, hátralevő életét rokkantként tengeti majd a börtönben, és zárkatársai sűrűn segítenek majd neki lehajolni a szappanért. A szerencsétlen rendőr családjának pedig innen üzenem: bocsánat!

tomcat

Hunhír.info