- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Ezért perelte be a jobbikos alelnök Ujhelyit

Sneider Tamás, a Jobbik és az Országgyűlés alelnöke szerint Ujhelyi István újfent hazudott. Közleményében ugyanis azt állítja a volt állampárti utód, hogy azért perelte be Sneider, mert azt mondta róla, fasisztoid, rasszista. A helyzet az, hogy bár Ujhelyi képviselő úrral ellentétben én sok cigány embernek adtam már munkát életem során, de ettől nyugodtan tarthat rasszistának – fogalmaz reagálásában Sneider Tamás.

Hozzátette: “amint én is nyugodtam tarthatom a 100 millió áldozatot követelő, kommunista eszmékkel egyetértő, azt támogató személynek vagy az ország szétrablásában, tönkretételében résztvevő államtitkárnak. Ez valóban belefér a szabad véleménynyilvánítás kategóriájába.”

“Állításával ellentétben viszont nem ezekért kell felelnie a bíróságon. Azért kell felelnie, mert politikai haszonszerzést keresve az állította, hogy én olyan nyilatkozatot tettem, miszerint baseballütőkkel vertem embereket. Azért kell, mert azt állította, hogy maffiaszerű szervezetet vezettem gyerekfejjel. Nos, ezeket kellene bizonyítania az „ártatlan, szegény, meggyötört”, de gyűlöletkeltésben jelesre vizsgázó képviselő úrnak a bíróságon. Sok sikert kívánok hozzá!” – írja a jobbikos politikus.

Hunhír.info