- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Képmutatás, hogy az MSZP a szegény embereket emlegeti fel

A Fidesz szerint képmutatás a karácsony féltése és a szegény emberek felemlegetése, mert politikájuk családok százezreit taszította a mélybe.

Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján ezt arra reagálva közölte, hogy korábban Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP elnökségi tagja azt mondta, 4,5 millió ember a létminimum alatt, 1,5 millió a szegénységi küszöb alatt él, 500 ezer gyermek pedig éhezik, és a kormány politikája miatt számuk egyre növekszik.

A nagyobbik kormánypárt szóvivője szerint a szocialista kormányok nem a szegény családok érdekeit nézték, hanem “lepaktáltak” a multinacionális cégekkel és bankokkal, megduplázták a munkanélküliséget, a fél országot segélyre ítélték. Ezzel szemben ma nő a foglalkoztatottság, csökken a munkanélküliség és családok százezrei jutnak munkalehetőséghez.

Közölte továbbá: ha a szocialistákon múlott volna, akkor most akár félmillió családnak sem lenne meg az otthona, ahol eltölthette volna a karácsonyt. Szerinte a sajnálkozó szavak mögött a cselekedeteket kell nézni, így vállnak a szocialisták szavai hazugságokká.

Hunhír.info