- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A brutálisan kegyetlen cigány gyilkosok pofon röhögik a többséget

Ügyvédi perbeszédekkel és a vádlottak utolsó szó jogán tett nyilatkozataival véget ért a Veszprémi Városi Bíróságon a Cozma-ügy garázdasági perének tárgyalása, amelynek összesen 25 terheltje van (egy ember szökésben van, egyet kórházban kezelnek). A vádlottak mindegyike ártatlannak mondta magát, illetve nem találta bizonyítottnak bűnösségét – írja a Magyar Nemzet szombati száma.

A biztosan hottentotta identitású Kardos Éva ügyvéd, aki a kilencedrendű vádlott védője, úgy véli, hiba volt Veszprémben tárgyalni az ügyet, és felhívta a bíróság figyelmét arra, hogy nem szabad megfelelni a tömeg akaratának, ahogy Pilátusnak is hiba volt a tömegre bíznia Jézust.

Az utolsó szó jogán Raffael Sándor elsőrendű vádlott kifejtette, a verekedést elismeri, de nem inzultált senkit, és arra kérte a bíróságot, kamerafelvételekkel bizonyítsa be, kivel kötözködött. A magánokirat-hamisítást azzal magyarázta, hogy sokkos állapotban volt, amikor a bűntény után a telki klinikán álnéven jelentkezett be. A kitartottságát tagadta.

A másodrendű vádlott Németh Győző szerint egy eljárásban kellett volna tárgyalni a gyilkossági és a garázdasági ügyet. Nem érezte magát bűnösnek, úgy fogalmazott, amit tett, azért a másik ügyben már megkapta büntetését. Ő sem érezte magát kitartottnak, ahogy Sztojka Iván harmadrendű vádlott sem, aki annyit fűzött hozzá, úgy kapott nyolc évet a másik eljárásban, hogy az utcán nem is verekedett.

Hunhír.info