- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Fáklyával támadtak a liberális károlyisták, mégis a jobbikost vegzálták a rendőrök (+videó)

Hírportálunk értesülései szerint sérüléseket szenvedett, így mentővel kellett elszállítani a fiatal jobbikost, M. B.-t, akit fejbe találtak a patkányköztársaságos Károlyi-hívő szocialisták a Trianon-előkészítő hazaáruló szobráért szervezett tüntetésen pénteken.

Tegnap este a jobbikosok tiltakozásukat fejezték ki az országpusztító szobráért akciózók tevékenysége miatt, és erre erőszakkal válaszoltak a toleranciabajnokok. A magyarországi kettős mércét még mindig jelzi, hogy a Károlyi-szoborért tüntetők a rendőrök oltalmában erőszakosan léphettek fel az ellentüntetőkkel szemben, és a rendőrség nem a megtámadottak, hanem a liberálisok érdekeit védelmezte.

Mint ismert, egy harcos Károlyi-hívő égő fáklyával dobott meg egy jobbikos fiatalembert, akit a mentők szállítottak a Traumatológiai Intézetbe. A magyarországi közállapotokat jellemzi, hogy a rendőrök a sérült fiatalembert a mentőautóban igazoltatták, ahelyett, hogy kiemelték volna az agresszív liberális támadót – tudta meg a Hunhír.info a fiatalember egy közeli családtagjától.

Hunhír.info