- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

HVG: szcientológus kötődésű szervező Gyurcsány pártjánál

Szcientológus kötődésű szervezőt igazolt Gyurcsány Ferenc bukott diktátor alakuló pártja – értesült a HVG. Az agymosó szekta tagjainak bevonása nem is rossz ötlet a gyurcsányistáknak addig, míg végre az impotens hatalom nem döngöli agyagba az egész szellemi rabszolgatartó bűnbandát.

Céges szinten 20, egyéni szinten akár 200 százalékos növekedést ígér honlapján a Comline Vállalkozói Akadémia – a részleteket videoüzenetében nem fejtette ki Nagy Béla társtulajdonos, aki jobbára a hatékonyság, a csapatmunka fontosságát emelte ki, és a jelentkezési lap mielőbbi kitöltésére buzdított. A több mint 50 ezer elégedett ügyféllel és a 13 éves működés alatt nekik megspórolt több milliárd forinttal büszkélkedő akadémia hátterében álló Comline Budapest Kft. Nagy és Pető Éva tulajdona. Utóbbi korábban Lenkeiné Pető Évaként szerepelt a cégjegyzékben, s 2004-ig – alighanem elvált – férje, Lenkei Gábor is a tulajdonosok között volt. Lenkei – aki leginkább a róla elnevezett vitaminkombó forgalmazójaként vált ismertté – nyíltan vállalja szcientológus voltát. Korábban Pető Éva is szerepelt a befolyásos szcientológusokat nyilvántartó WISE üzleti évkönyvben, sokan a Comline Kft.-t is szcientológus kötődésű vállalkozásként jellemzik.

A Comline csapatát erősítette a közelmúltig Kátai Hajnalka, akit jelenleg Gyurcsány Ferenc exminiszterelnök frissen alakult Demokratikus Koalíciójának (DK) egyik szervezőjeként ismernek pártberkekben. Kátai egykor pécsi hallgatói önkormányzati vezetőként lépett be a közéletbe, majd az MSZP 2009-ben fiatal értelmiségiek által alapított Új Reformkörök tagozatában bukkant fel, ahol sokan felfigyeltek kiváló szervezőkészségére. Így történhetett, hogy Halásztelek MSZP-s polgármestere, Szentgyörgyi József kampánysegítője lett. A halásztelkiek emlékezete szerint aztán a hölgy vonzó ajánlatot kapott a közeli Taksonyba való – 2002–2006 között polgármester – Varju László országgyűlési képviselőtől, aki újabban a Gyurcsány-párt egyik fő szervezőjeként tűnt föl.

Hunhír.info