- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Miért szenvedett álmatlanságban Szanyi Lángoló Kettős Kereszt?

Álmatlansággal és „vérző szívvel” fogadta Szanyi Tibor, a korábban totál hülyére vett, a cigánybűnözés sújtotta Gyöngyöspatán lángoló kettős keresztekről hadováló liberálproli a püspökladányi időközi országgyűlési választás eredményét, amelyet a Fidesz–KDNP politikusa csaknem 40 százalékos fölénnyel nyert meg az MSZP jelöltjével szemben.

Véleménye szerint Bangóné Borbély Ildikó, aki a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció (DK) híve, nem tudott eléggé mobilizálni a „párton belüli műcirkusz fényében”.

„Gyalázatosan alacsony volt a részvétel. Ildi kampányolt, mint az atom, leborulok előtte, ám a mi szavazóink látványosan távol maradtak” – olvasható Szanyi Tibor legújabb hozzászólásában, amelyet az egyik népszerű közösségi portálon tett a püspökladányi időközi országgyűlési választással kapcsolatban. Szanyi azt gyanítja, hogy „egy DK-snak bekönyvelt, amúgy normális baloldali ember nagyon nehezen tudott mobilizálni a párton belüli műcirkusz fényében”. Vérzik a szívem… – zárul a bejegyzése.

Ezt követően az egyik hozzászóló úgy reagált, hogy „gyorsan rendet kell tenni a fejekben, a pártban, az emberek fejében…” A szocialista képviselő erre úgy válaszolt, „Igen, István, alig tudtam aludni…..”.

A szocialisták „bánata” joggal érthető, mivel a hajdú-bihari időközi megméretés második fordulójában csupán 14,12 százalékot ért el, míg a Jobbik-politikus 33,32 százalékot. Bodó Sándor, a Fidesz–KDNP jelöltje 51,4 százalékos aránnyal hódította el a mandátumot. Bangóné Borbély Ildikóknak a négy körből álló választási procedúra során egyszer sem sikerült még 20 százalék közelébe sem tornáznia magát, ami annak fényében számít óriási kudarcnak, hogy az MSZP 1990-ben, 1994-ben és 2006-ban is győzött a püspökladányi körzetben- írja a Hírtv, arról megfeledkezve, hogy a Jobbik jelöltje is csontra szívatta a kis Ildit.

Hunhír.info