- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Budaházy Boglárka kiskorút terroristaként kezelték a kommandósok

Sikeresen megoldódott a Budaházy György hazafit a Jobbikkal, illetve szavazótáborával szembeállítani akaró vagdalkozó, reklámhadjáratnak is felfogható műbalhé. Budaházy Bernadett, a hazafi hitvese, Budaházy Edda, a terrorkörülmények között fogvatartott nemzeti ellenálló testvére, Novák Előd, a Jobbik alelnöke és a hazafi Boglárka nevű kislánya társaságában bejelentette: engedve a társadalmi nyomásnak a Budaházy család úgy döntött, a hazafi független jelöltként indul az országgyűlési választásokon.

Novák Előd, a Jobbik alelnöke megerősítette: támogatásáról biztosítja a hazafit, aki nem a Jobbik ellen, hanem a Jobbik mellett indul a választásokon többek között azért, hogy személyével is felhívja a figyelmet a magyarországi közállapotokra, a társadalom helyzetére, amelybe a bűnöző hatalom taszította az országot. Novák közölte: Budaházy kampányfőnöke Toroczkai László mozgalmár lesz. A cél ugyanaz, noha más módon viszonyult az alapvető és kívánatos nemzetmentő változtatáshoz a Jobbik, illetve Budaházy – emelte ki Novák.

Azt a család is hangsúlyozta, Budaházyt a legszorosabb őrizetben tartva úgy kiáltotta ki a hatalom és bérmédiája terroristának, hogy a férfi soha nem védekezhetett, a médiamegkereséstől eltiltották, s csak börtönlevelei jelentik a kapcsolatot közte és a nemzeti tábor tagjai között. A tehetetlenség is motivált bennünket – fogalmazott Budaházy Edda, hiszen egy bizonyítékok nélkül fogva tartott ember ebben a diktatúrában nem védheti magát, a közvélemény pedig csak azt az egysíkú tájékoztatást ismerheti, amit a hatalom kommunikációs csatornái közvetítenek számára.

Budaházy nagyobbik, de még gyermekkorú kislánya nagyon készült arra, hogy a hivatalos bejelentésről tudósító tévékben talán üzenhet egy mondattal édesapjának. A kislány a HunHír.Hu tudósítójának elmondta, hogy nagyon boldog lenne, ha láthatná őt este az apu. De a kamerák kereszttűzében csak lehajtotta fejét, és valami gyermeki bájjal kevert daccal elzárkózott a megszólalástól. Édesanyja szerint nem is csoda, hogy vihar dúl a kicsi lány lelkében, hiszen amikor sikerül meglátogatnia a családnak a bebörtönzött Hídembert, még a gyerekeket és a gyerekkocsit is átkutatják a bv-sek fegyvert keresve….

HunHír.Hu (Tudósítónktól)