- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Magyar- és keresztényellenes akcióval lépett színre a Vato Loco, a cigány terrorszervezet

Megrongáltak egy magánterületen hamarosan kialakítandó emlékművet ismeretlen személyek Csányban. A hét vezérnek emléket állító kopjafákat kidöntötték és elszállították az elmúlt hét végén. A díszes oszlopokat ezt követően szétfűrészelték, majd a maradványokból V és L betűket formázva a községháza és a polgárőrség irodája elé helyezték. A terület tulajdonosa feljelentést tett a rendőrségen. A tettesek a kopjafák helyén táblát helyeztek el, amelyre ugyancsak a V és az L betűket mázolták.A V és az L betűk egyébként a Vato Loco, illetve a Vatos Locos cigány kifejezésekre utalnak, ezek magyar jelentése: a vér kötelez. A nem létező Magyarok Nyilaival szemben itt a valós terrorveszély: a cigányok megalakították saját terrorszervezetüket. Először az épületek a jelképek, aztán az emberek, jobboldali politikusok, közéleti személyiségek eshetnek áldozatul a cigány terroristák akcióinak.. Visszatért a legsötétebb rákosista judeobolsevik diktatúra, csak most a cigány bűnözők veszik át a zsidó ávós körömtépő , férfiak és nők tízezreit halálra kínzó kinzó ávós terrorlegények helyét. A titkosszolgálatok és a jogvédők, harsogó tolerenciabajnokok hallgatnak. A cigányok először magyarellenes rohamosztagokat, majd saját terrorszervezetet hoztak létre. A politikai bűnöző maffia élén vajon kik lehetnek, illetve kik építették fel ezt az egészet, tudhatjuk, csak nem mondhatjuk. Most már életbevágóan fontos a magyar önvédelem, mert a gyarmatosítás a polgárháborús szakaszba érkezett.

Barkócziné Cseh Katalin, a Jobbik helyi elnöke elmondta a heol.hu nak elmondta: Trianonra emlékezve alapszervezetük december 10-én kettős kereszt felszentelését tervezi egy magánterületen. A keresztet kopjafák veszik körül, amelyeket már korábban felállítottak. Ezek estek most áldozatul a pusztításnak. A terület gazdája azonnal értesítette a rendőrséget.

Néhány cigány hangadó kijelentette, hogy a későbbiekben is hasonló sorsra jut az emlékmű.

A putrik népét tehát sikerült fellázítani, olcsóbb a bűnbakkeresés a kormánynak, mint a vitatott segélyezési program, amely a lassan köztörvényesekből álló cigány vezérek zsebében landol. A hétköznapi cigány rasszizmus, és köztörvényes terror után itt a cigány politikai terror, terrorszervezettel, végrehajtókkal. És nem a putrik mélyén kell keresni ezek szellemi vezéreit, a terrorszervezet létre hozóit. A cionbolsevik diktatúra alkotta meg a cigány terrorszervezet, hogy az elmúlt húsz év liberális gyakorlata szerint a saját céljaira használja fel a kivéreztetett, majd félre vezetett és különböző előjogokkal, kettős mércés joggyakorlattal megtámogatott cigányságot.

HunHír.Hu