- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Budaházy lefogásával több milliárdos lenyúlásokat leplez a hatalom

A terrorizmus elleni harc fokozásához többlettámogatásról döntött a kormány – jelentette be Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter, miután megjutalmazta azokat a rendőröket, akik a gonosz kerti törpe szerint kiemelkedő munkát végeztek a valójában nem is létező Magyarok Nyilai terrorszervezet felderítésében. és ezzel árulta el magát a gyűlölködő politikai gnóm. Azért kellett tehát az egész Budaházy-históriát megcsinálni, hogy lehessen alap a pénzek “átcsoportosítására”. A jelenlegi nemzetközi helyzetben ezért nem feddi meg hazánkat a Világhatalom, ki lehet játszani a közbeszerzési törvényt, és a terrorveszélyre hivatkozva iszonyú MASZEKHASZONNAL JÁRÓ ÜZLETEKET LEHET KÖTNI. AKKORÁKAT, AMELYEKBŐL BŐVEN JUT A MAGÁN ZSEBEKBE, ÉS MÉG A SZOCIONISTÁK KAMPÁNYÁRA IS.

A miniszter az összeg nagyságáról nem beszélt. Úgy fogalmazott, több figyelemre, pénzre és energiára van szükség ahhoz, hogy az ország felkészült legyen “az ilyen elvetemült támadásokkal szemben is”.

Budaházy György hazafi, a hozzá csatlakozott becsületes magyarok, – meg az egykori Pannon Rádió szerkesztői, akik tudtak a készülő eseményről – hídfoglalása és korszaknyitója váratlanul és technikailag felkészületlenül érte a rendőri erőket. Több milliárdos nagyságrendű pénzösszeg még akkor sem állt a rendelkezésére, amikor az őszödi beszéd szocionisták általi megelőző csapásként jellemzett úgymond kiszivárogtatása után a felháborodott emberek ezrei lepték el a Kossuth és Szabadság tér környékét.

Az akkori főrendőr, Gergényi Péter még hergelte is őket, tessenek nyugodtan parádézni, kampányidőszak van, szabad a pálya. Gergényi szeptember 18-án a baranyai “kisrendőrök” és irodisták beáldozásával együtt a robotzsaruk agymosását is megindíttatta, hiszen azt híresztelték rendőri berkekben, hogy a “fradisták rendőrlányok torkát vágták el”. Aztán jött a nagy leszámolás, a brutális rendőr terror, a diktatórikus megfélemlítés. Igaz, a rendőrök ekkor még nem csillagháborús cuccokban verték a magyart, mert nem voltak nekik ilyen eszközeik. Úgy kellett tehát csinálni, hogy a kecske is jóllakjon, de e rengeteg káposzta kerülhessen a szocionista magángazdaságokba. Azért nem kell lenéznünk a titkosszolgálatok szakembereit, konspirációs és egyéb trükkök jó ismerői ők.

Beindultak a tüntetések ezután, és különböző honlapok is szervezkedésre, a rendőrök elleni harcra buzdítottak úgy, hogy még kezdetleges, a rendőrökkel való összecsapásokhoz szükséges eszközök fegyvertárát is részletesen ismertették olvasóikkal. Ezek az írások, felhívások már elégnek bizonyultak ahhoz, hogy a szocionista kormány belevághasson a rendőrség felszerelésének álcázott nagy üzletbe. Közbeszerzési eljárás nélkül, pont a honlapokon megjelenített civil fegyverkezésre hivatkozva a gyors tranzakciók kényszerűnek hazudott lebonyolítását jelentették be.

A kormány szolgálatában álló gagyitévék belvárosi rombolásokról, huligán akciókról, lángoló kukákról, betört kirakatokról közvetített,összevágott félelmetes képsorai miatt az ellenség sem merte megkérdőjelezni a beszerzések fontosságát. Csak az nem mindegy hogy egy gumibotot tíz ezerért vesznek meg, vagy egy millióért. Az utóbbi esetben biztosra vehető a pénzek visszaosztása.

Budaházy börtönben sínylődik, infóink szerint kőkemény gyilkosokkal, elvetemült gonosztevőkkel egy szinten éli bezárt mindennapjait a legszigorúbb börtönbeli viszonyok közepette, mint az első számú közellenség. S a hatalom tesz is róla, hogy kiszivárogjon: Budaházyra jobban ügyelnek, mint Sztojka Ivánra, a veszprémi brutális gyilkosság gyanúsítottjára. Mert ezzel is a rettegett terrorista képét erősítik az átlagemberben.

Budaházy fogva tartása mögött valójában az iszonyú mennyiségű pénz áll, az a pénz, amelyre Draskovics most hivatkozott. Budaházy, és a nemlétező Magyarok Nyilai börtönben lévő tagjai a kormány adui arra, hogy pénzt kell költeni a terrorizmus elleni harcra. A hazafi és társai addig maradnak sitten, még a milliárdok szépen el nem gurulnak ide, oda, ilyen meg olyan országokba és zsebekbe. Aztán majd jön, hogy bocs, tévedtünk, Budaházyék valójában teljesen ártatlanok, csak rossz irányba szaladt el a nyomozás. Pár főrendőrt,és talán még Draskovicsot is kirúgják de arra a lenyúlt milliárdok már “jó helyen lesznek”

Csendbiztos

HunHír.Hu kommentár:

A rendkívül kényes téma miatt szakértőnk érthető okokból nem akarta teljes névvel ellátni tényfeltáró dolgozatát. Minden esetre nagyon köszönjük, hogy írását elsőként hírportálunk rendelkezésére bocsátotta. Amennyiben más portálokon is megjelenik Csendbiztos írása, az ő joga, hogy mely hírportáloknak adja oda másodközlésre.

HunHír.Hu-információ