- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A szurkolói csoportok már készülnek a háborúra: Simon Tibor gyilkosai a Fradiban

Simon Tibor egykori Fradi játékos gyilkosait dolgoztatja az FTC vezetősége, Rieb György és Berki Krisztián, az FTC mérkőzéseinek biztosítására. Simon Tibor 2002. 04. 23-án halt meg, miután többen, brutálisan “viperákkal” agyonverték.

Simi a Mammut bevásárlóközpontban lévő Cafe Allure helyen szórakozott, amit akkor (és most is) Doszpot Péter MSZP-s celebzsaru védett. Simi, Doszpot arab barátjával, egy Haissan nevű illetővel szólalkozott össze, ami után az arab testőre (az ál-viszkis) és Doszpot portaszolgálatot ellátó emberei, köztük egy AKTÍV rendőr, agyonverték.

Simi szörnyű halála után Doszpot megjelent a cégével, az Expol Kft-vel a magyar labdarúgásban. Az összes nb1-es stadion biztosítását megkapták a Labdarúgó Ligától. De a különböző szurkolótáborok, UTE, FTC ,DVSC, stb. egységesen felléptek ellenük, így kirúgták őket. A Ligától ugyan távoztak, de az MSZMP-s tsz-elnök, Furulyás János őket dolgoztatta az FTC-nél. Doszpot egy közismert bűnözői csoportot alkalmazott alvállalkozónak, a felrobbantott Boros Tamás csoportját. (A Fidesz házi cégei, a Valton és a volt belügyminiszter őrző-védő csapata most is velük dolgozik, akárcsak a Kispest tulajdonosa, a Hemingway.) Szurkolói nyomásra a Fraditól is menniük kellett. Az nb2-es meccseket egy szurkolóbarát cég csinálta.

Az egyetlen “hibájuk”, hogy engedték a szurkolói vélemény-nyilvánítást. Amelyek, miután elmaradtak az “angolok” beígért fejlesztéseik, voltak is. A szurkolók szerint az angolok helytartói, a Nádor Rt-és Szász András és az orosz államadósság lenyúlásában vele résztvevő FTC elnök Rieb György ingatlanspekulációja folyik. (Vannak olyan hírek, miszerint a Magyar Villamos Művektől, Kocsis igazgató úr alatt eltűnt milliárdok tisztára mosása zajlik az FTC-nél.) Szász és Rieb megpróbálja elhallgattatni a kritikus hangokat, ezért az angolokra hivatkozva, céget cseréltek. Az új cég egyik tulajdonosa az FTC Rt, míg a másik egy kamionsofőr kft.-je. Biztonsági igazgatót is cseréltek, az új Téglási Sándor.

Ő a Simon gyilkosságban érintett Doszpot-cég, az Expol alapítója. Ő és Doszpot volt nyomozótársa, Csik Zoltán védik Szász Andrást. Ráadásul ugyanabba a szektába jár, ahova Oszter Sándor, akinek a lánya, Berki Krisztián FTC Rt. igazgató barátnője.

Ezek tudatában minden Fradi szurkolónak kötelessége harcolni az FTC vezetősége és Simi gyilkosai ellen. A szurkolói csoportok már készülnek a háborúra…

MÖM Infó

HunHír.Hu