- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Vona alkalmas arra, hogy igazi államférfivá váljon

Magyarországot a bűnözők uralják – mondta a Jobbik vasárnap esti siófoki lakossági fórumán Vona Gábor, a párt elnöke. A cigánybűnözés létezik, és politikai, kormánytámogatást élvez, így burjánzik – állítja a párt vezetője, aki szerint a Jobbiknak köszönhető, hogy cigányság ügyét már nem lehet takargatni. A siófoki fórumon elhangzott, amit a HunHír fogalmazott meg elsőként, és képviselt következetesen az elmúlt évek során: Vona a közeljövő parlamenti párt elnökeként tevékenykedő népvezére.

Vona hangsúlyozta: a cigány bűnözés nem rasszista kifejezés, hanem kriminológiai fogalom, és igenis vannak olyan bűncselekmények, például uzsorázás, színesfém-kereskedelem, tömegverekedések provokálása, késelések, amelyek a cigánysághoz köthetők.

– Hazudjanak az életükért – buzdított Vona, aki ezt azzal kapcsolatban mondta: ha valaki netán azt látja, hogy a kertje végében Sztojka Iván bodzát szed, akkor a rendőrséget ne azzal hívja, hogy Sztojka van a kertjében, hanem azt, hogy a Gárda masíroz ott. Szerinte ugyanis ez a biztos recept ahhoz, hogy egy megye összes rendőrje, de még a Rebisz is a helyszínre érkezzen. – Az a brutális, hogy ez így van – jegyezte meg a pártvezér és hozzátette: a rendőrségnek Magyarországon mindenre van pénze: tomfára, könnygázra, de még csillagháborús felszerelésre is, de arra, hogy a vidéki embert megvédje, arra nincs.

A Jobbik egy csapásra, a csendőrség visszaállításával oldaná meg a közbiztonság problémáját, de programjuk központi elemének a nemzettudat felélesztését tartják. Ezért is az a címe a programjuknak, hogy Magyarország a magyaroké.
– Amit még az elkövetkező két hétben kapni fogunk, abban nem lesz köszönet. Mindent meg fognak tenni azért, hogy eltapossanak bennünket – utalt az Európai Parlamenti választásokra való felkészülés finisére Vona Gábor a Jobbik elnöke, aki szerint a párttól nem az emberek, hanem éppen hogy a többi párt fél. Sorra is vette, hogy ki miért tart tőlük.

Véleménye szerint a Fidesz attól fél, hogy ha a következő választások idején a Jobbik bejut a Parlamentbe, véget ér a szavak ideje. Az MDF a 20 éve tartó, és a Vona által jól jövedelmező időszaknak nevezett korszak lezárulásától tart. Az MSZP tagjai a rájuk váró börtöntől félnek, míg az SZDSZ – Vona tézise szerint – attól retteg, hogy lerántják róluk a leplet, és kiderül, hogy az ország elmúlt két évtizedét valójában ők irányították.

Az összejövetelen Szilágyi György, a Nemzeti Egyletek országos fő-koordinátora azt mondta: Morvai Krisztina lehet Magyarország nagyasszonya, Vona Gábor pedig alkalmas arra, hogy igazi államférfivá váljon.

HunHír.Hu – sonline

HunHír.Hu kommentár:

Ismételten megnyugodva tapasztaljuk, hogy az idő igazolt most is bennünket, és amit évek óta következetesen képviselünk, az az esetek döntő, meghatározó többségében az idők során a politikából is egyértelműen visszaköszön. A HunHír.Hu nyitott könyv, s végre rájöhet minden kételkedő, ellenfélnek becézett direkt rosszakaró, minket eltaposni akaró, hogy teljesen egyenes az a vonal, amit képviselünk, igaz, és a politikai visszajelzések teszik egyértelműen hitelessé.

A HunHír.Hu elsőként mondotta ki, és képviselte következetesen azt az álláspontot, amit most Szilágyi György is hangsúlyozott hallgatóságának. Mi voltunk azok, akik elsőként meglátták a Vonában szunnyadó politikusi tehetséget, és a mi eszközeinkkel ezért is építettük politikai imázsát. Számos publikációnkban emeltük ki az utóbbi években, még a gárda megalakulása előtt, hogy Magyarország népét ideológiai hovatartozásra való tekintet nélkül sújtja a cigánybűnözés, és ezt a helyzetet egy olyan magyarországi parlamenti párt tudja majd megnyugtatóan rendeztetni, amelynek erős, határozott, jó megjelenésű és jól kommunikáló vezére, és nem sima vezetője van, mint Vona Gábor.

A HunHír.Hu több publicisztikájában nevezte “kis Orbánnak” Vonát az elmúlt években, és ezzel egyértelműen ezt a helyzetet jelezte. A politika horizontján megjelent egy olyan trónkövetelő, aki népszerűségben, elfogadottságban és politikai tudásában is utódja lehet, – s ez már nem a magyarokon, hanem a világhatalmon múlik- Orbán Viktor egykori miniszterelnöknek. Struccpolitikát képvisel az, aki nem ismeri el Orbán vezéri elfogadottságát. Mi a kis Orbánnal azt mondtuk: Vona alkalmas arra, hogy felépítve és megtámogatva olyan elfogadott népvezérré váljon, mint Orbán, akinek szavára azért még most is ugranak a tízezrek. Vona és a “rajongótábor” közötti kapcsolat azért lehet közvetlenebb, ugyanakkor súlyosabb, mint Orbán esetében, mert Orbán a több irányú megfelelést választotta, míg Vona a rejtett dolgok felszínre hozatalában jeleskedett. Hazabeszélés nélkül is kimondhatóan a HunHír.Hu ez irányú tudatos kommentárjai segítségével is. Vona abban különbözik Orbántól, és a fentiek alapján azért lehet nagyobb vezér, mert más a retorikája: Ez van a világban, én ez ellenharcolok a ti érdeketekben, mert tudjátok, érzitek ti is, hogy igazam van, kövessetek! És van másfél millió már kinyílt szemű, illetve ébredésre hajlamos magyar, akik úgy gondolják: Igaza van, vele kell menni. Nem én megyek veletek, ti gyertek velem, gyermekért, pártotokért, családért és a hazáért. És menni fognak.

HunHír.Hu