- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Előre megmondtuk: Cozmát a szellemek késelték halálra

Most már ciki, ha valakinek az a gúnyneve, hogy “Szurkáló”. A veszprémi brutális gyilkoság cigány gyanusítottját ujabban már új becenéven emlegetik. “Csoki”. Egy finom édesség hogy lehet brutális falat? Hát így. Kés nincs, Csoki nem is jobb kezes, úgyhogy lassan nyílik a börtön ajtó. A tüntető rásuhint a pajzsra, ott van bizonyíték.

Információink szerint ugyanis az első vizsgálatok feltételezik, hogy Marian Cozmát (†26) iszonyatos erővel, jobb kézzel döfhették szíven. Mint azt megírtuk, február 8-án a veszprémi Patrióta lokálban verekedés robbant ki, majd a lokál előtt meggyilkolták az MKB Veszprém kézilabdázóját, Marian Cozmát. Csapattársát, Zsarko Sesumot (22) fejbe rúgták, Ivan Pesicet (19) pedig vesén szúrták. Az öt gyanúsítottból Raffael Sándort és Németh Győzőt még aznap este Ausztriában elfogták, s azóta kiadták Magyarországnak. Sztojka Iván néhány napi bujkálás után feladta magát a rendőrségen. Két másik gyanúsítottat Zalában, illetve Budapesten kaptak el a kommandósok.

A rendőrségtől korábban kiszivárgott hírek szerint a gyilkosság gyanúsítottja Raffael Sándor, becenevén „Csoki”. Aki ismeri Csokit, mind azt mondja, ő bizony balkezes, vagy legalábbis bal kézzel ír alá. Amennyiben ez tényleg így van, felmerül a kérdés, hogy egy balkezes szúrhat-e jobbal? A gyilkos kés egyébként nincs meg, pedig a a rajta lévő DNS vizsgálata előre vinné a bizonyítást. Az ügy gyanúsítottjai, Raffael Sándor, Németh Győző, Sztojka Iván, B. Csaba, valamint P. Gábor beismerik ugyan, hogy részt vettek a Patrióta lokálban történt verekedésben, azonban azt mindenki tagadja, hogy Cozmát megszúrta volna. Még Raffael Sándor is, pedig ellene vallomások születtek. Úgy tudjuk, a fültanúk már csak azt hallották, hogy valaki kiabál: „a Csoki szúrt”. De hova, hiszen Cozmán két döfés nyoma volt, egy a szíven, egy a vesén.

Sőt az elsődleges vizsgálatok még azt sem zárták ki, hogy két késsel szurkálták meg a sportolót. Az azonban vitathatatlan, hogy Raffaelnek volt indítéka a gyilkosságra, hiszen a verekedés kezdetén az ő fején vertek szét egy sörösüveget. Az öt gyanúsított jelenleg társtettesként elkövetett emberölés gyanújával van előzetesben.

HunHír.Hu – Blikk

HunHír.Hu kommentár:

Tessenek tudomásul venni. Magyarországon nincs cigánybűnözés, nincs cigány maffia, nincs kisebbségi bűnelkövetés, nincsenek cigány verőlegények, rabszolgatartók, éjszaki életben otthon levő figurák, csak egy mélyszegénységben élő, támogatásra szoruló cigány nemzeti kisebbség van.

HunHír.Hu