- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Olvasónk levele Demszkynek a gyűlöletbeszéddel kapcsolatosan

“Szeretnék megválaszolni a felszólalására, amit a gyűlöletbeszédről mondott. Messzemenően egyetértek azzal, hogy “igenis uszítás folyik az országban”. Az bizony, méghozzá egekig érő uszítás. Csak éppen arról feledkezett meg, hogy ezzel a hatalmas mérvű uszítással, a magyar nép még a legrosszabb indulattal sem vádolható.”

Demszky Gábor Főpolgármester részére

Szeretnék megválaszolni a felszólalására, amit a gyűlöletbeszédről mondott. Messzemenően egyetértek azzal, hogy “igenis uszítás folyik az országban”. Az bizony, méghozzá egekig érő uszítás. Csak éppen arról feledkezett meg, hogy ezzel a hatalmas mérvű uszítással, a magyar nép még a legrosszabb indulattal sem vádolható.

Most figyeljen, polgármester “úr”!

Megteszi ezt helyette a kilátástalanság és az ínség, a létbizonytalanság, a közbiztonság teljes hiánya, a naponta ismétlődő cigányterror – jól hallotta, terrort mondtam, polgármester “úr”! -, amit a magyar politika “színe-virága” – köztük MAGA is! -, idézett elő!

Tudja, ott ahol már alig van mit enni adni a gyereknek, és még azt is elszedik tőle a túlkoros cigányosztálytársai!ahol BÜNTETLENÜL elszedik kisnyugdíjasok és szerény körülmények között élők megtermelt javait a kertjükből – saját tulajdonról beszélek, ha nem tudná polgármester “úr”, vagy ezt a kifejezést csak akkor ismeri, ha a magáéról van szó?! – ahol hét nem múlik el, hogy a “dicső” politikai “elit” visszaéléseiről és szabadrablásairól ne hallanánk! ahol saját hazájában, nap mint nap alázzák meg a magyart! ahol az egyszerű emberek kétségbeesetten azon gondolkoznak, hogy mi lesz velük holnap?! és még napestig sorolhatnám – ott nem kell lázítani.
LÁZÍT AZ A HELYZET MAGÁTÓL!

De hiába na. A mai politikához nem tudomány kell, hanem NAGYFOKÚ GAZEMBERSÉG!

Nem köszönök el, mert ahhoz magának annak kéne lenni, mint nekem: EMBERNEK!

Hosszú Katalin

HunHír.Hu