- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

MSZP-s a Cozma-gyilkosság gyanúsíottjai között

Nem fizette a tagdíjat, nem járt gyűlésekre, ezért tavaly törölték az MSZP nyilvántartásból B. Csabát, aki a Hír Tv szerint a Cozma-gyilkosság ötödik gyanúsítottja. A tévé Badacsony Csabaként említette a férfit. Tarr Ervin a zalaegerszegi MSZP elnöke a Zoomnak viszont azt mondta: ilyen párttagjuk nem volt.

B. Csaba tavaly még valóban az MSZP zalaegerszegi szervezetének a tagja volt, Badacsony Csaba ugyanakkor nem. Ezt mondta a Zoomnak Tarr Ervin a helyi MSZP elnöke, miután a Hír Tv Híradója arról számolt be, hogy a Cozma-gyilkosság ötödik gyanúsítottjának korábban volt szocialista pártkönyve.

Ennek viszont ellent mond az a telefoninterjú, amit a Hír Tv közölt. Arra a kérdésre ugyanis, hogy Badacsony Csaba párttag volt-e, a helyi szocialista elnök azt mondta, hogy igen, de már törölték a nyilvántartásból, mert nem fizette a tagdíjat.

A Zala megyei napilap azóta sem cáfolt értesülése szerint a férfi Sztojka Iván rokona, volt már büntetve, és jelenleg is büntetőeljárás folyik ellene életveszélyt okozó testi sértés gyanújával.

A térfigyelő kamerák és a tanúvallomások alapján a veszprémi késelés ötödik gyanúsítottját B. Csabát február 18-án kapták el a rendőrök Zalaegerszegen.

HunHír.Hu