- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Az enyingi cigányvajda fia is körözött maffiózó

Mit mondott közvetlenül a Cozma gyilkosság után az enyingi cigány vajda? Ez a derék becsületes, igazságos igazmondó ember. Hát hogy ezek a rohadt rasszisták, cigány gyűlölők már megint üldözik a derék becsületes cigányokat, akik elmentek egyet Veszprémbe mulatni. Meg hogy megvédi a derék, becsületes cigányokat, és soha nem fog elköltözni Enyingről, mert a segítségre szorulnak, és a rasszista bőrfejűek támadásától félnek. Szóval, mi az igazság a hazug, a cigányokra szégyent és megvetést hozó vájdá ügyében.

Újabb gyanúsítottja van az enyingi, csoportos, hétvégi cigány támadásnak.. A rendőrség adatai alapján ifjabb Rafael János a település cigány vajdájának fia, szintén részt vett a bűncselekményben. A HunHír.Hu már az akció nyilvánosságra kerülésekor megírta, a vajda családtagjai balhéztak a benzinkúton. A férfit a hatóság nem találja, ezért országos körözés van érvényben ellene. Ifjabb Rafael Jánost több enyingi a garázdasággal gyanúsított csoport vezetőjének tartja, és összefüggésbe hozza a veszprémi késeléssel is.

A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság közölte, ifjabb Rafael Jánoson, illetve a korábban őrizetbe vett tizenegy másik férfin kívül várhatóan további személyeket is meggyanúsítanak az ügyben, és más lehetséges elkövetőket is keresnek még. A rendőrség részéről azt is elmondták, a körözött férfi nem azonos az enyingi vajdaként ismert, idősebb Rafael Jánossal. Helyi és hatósági információk szerint a roma vezető legidősebb fiáról van szó, akinek két öccse szintén részt vett a benzinkúti dobálásban.

A nyomozás eddigi adatai szerint a töltőállomáson történt erőszakos cselekményekért a mulatozó csoport tagjai felelősek. A hatóságot szombat este arról értesítette az enyingi benzinkútnál tartózkodó csoport, hogy ismeretlenek megtámadták őket. A társaság tagjai a kiérkező rendőröknek azt mondták, hogy egy idegen autókonvoj fordult be a töltőállomásra, majd a kocsik utasai erőszakoskodtak velük, ami ellen ők védekeztek.

A történteket rögzítette egy tévéstáb, amelynek felvételei a rendőrség szerint cáfolják az ifjabb Rafael János ismerősei által elmondottakat. Az odaérkező kocsik, amelyek egyikének szerb rendszáma volt, csak megálltak a töltőállomásnál, és az ott tartózkodó társaság tagjai kezdték italosüvegekkel dobálni az autókonvojt.

A csoportos garázdaság gyanúja miatt körözött ifjabb Rafael Jánost több, névtelenül nyilatkozó enyingi és siófoki vállalkozó, illetve helybeli lakos összefüggésbe hozza a veszprémi késeléssel is. Az Enyingen közismert férfit többen felismerni vélték a Patrióta lokál térfigyelő kameráinak képein.

A helyiek által az enyingi cigány vajda fiaként azonosított ifjabb Rafael Jánost a kisvárosban a Zoom által megkeresett több személy úgy tartja számon, mint a benzinkúton gyakorta gyülekező társaság vezéregyéniségét, aki több bűncselekményben is érintett. A Gala becenevű fiatal férfinak, akinek baráti társaságába tartozik a Cozma-gyilkosságban gyanúsított Sztojka Iván is, a beszámolók szerint része lehet prostituáltak futtatásában, védelmi pénzek szedésében, zsarolásban, testi sértésben és más törvénytelenségekben, de az esetek jelentős részében a megfenyegetett sértettek nem tettek ellene, illetve segítői ellen feljelentést.

HunHír.Hu – zoom

HunHír.Hu kommentár:

A tízmilliós gépcsodákkal száguldozó, a csatornamédia által futtatott vájdáknál is elkelne egy-egy vagyonvizsgálat. A zsidó kézben lévő szennytévék szinte sztárt faragtak ezekből a tufákból, mikor az aranytengerben fuldokló bulijaikról, esküvőikről adtak hírt nagy elánnal. Fel kell számolni a vajdarendszert, mert így a bűnözés egyik tartóoszlopa, mint ahogy a cigány törvényeket is meg kell másítani. Ha nem akarják, tábori körülmények között kell munkát biztosítani számukra.

HunHír.Hu