- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Másfél hét múlva itthon lesz Raffael és Németh Győző

Egy, másfél héten belül Veszprémben lesz a vasárnapi emberöléssel gyanúsítható, Ausztriában őrizetbe vett két férfi, a sárbogárdi Raffael Sándor és a budapesti Németh Győző – mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője hétfőn.

Veszprémi nyomozó vagy nyomozócsoport a kiadatásig nem utazik Ausztriába kihallgatni az őrizetben lévő gyanúsítottakat – közölte a nyomozást vezető rendőrtiszt, jelezve: az ausztriai kihallgatás engedélyeztetése olyan bonyolult adminisztrációval járna, hogy addigra a gyanúsítottak már bizonyosan Veszprémben lesznek.

A veszprémi kézilabdások megkéselésének ügyében kizárólag három személyt gyanúsítanak, közülük Sztojka Iván enyingi lakost még körözik. Az alezredes szerint egészen bizonyosra vehető, hogy nincs is több elkövetője a rendkívül súlyos bűncselekménynek.

HunHír.Hu kommentár:

Egy helyiség szétverése, az emberek rettegésben tartása az nem bűncselekmény, ha a cigányok követik el. A bűnbanda meg ott folytatja, ahol abba hagyta. A harmincas évek Olaszországában már csendőrök verték volna a kaput a bűnözők házainál, s a helyi fafeldolgozó üzemnek hirtelen sok munkája akadt volna.

HunHír.Hu