- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Ellentmondásba keveredett a főrendőr Sztojkával kapcsolatban

Itt valami nagyon, nagyon bűzlik. Ahogy mondják, a fejétől. Olvasóink segítségét is kérjük, mert úgy tűnik, ez a gyilkosság a magyar Dominó-elvre épül. Most már nemzetközi elfogtóparancs készül Sztojka ellen is, aki a veszprémi főrendőr szerint nem is gyilkos, csak a Raffael. Aztán másutt meg elszólja magát: a kinti eseményeket nem rögzítette a kamera. Akkor honnan tudja, hiszen Raffaelt nem hallgatták ki a magyarok.

Raffael Sándor volt az, aki szíven szúrta Marian Cozma kézilabdázót – hangzott el hétfőn, a Magyar Televízió (MTV) esti híradójában. Az MTV egy másik műsorában közölték: a rendőrség várhatóan kedden kezdeményezi, hogy a bíróság adjon ki nemzetközi elfogatóparancsot a még szökésben lévő Sztojka Iván ellen.

“Raffael Sándor az elkövető, aki maga a szúrást végrehajtja” – mondta el Derzsy Péter, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője a Híradóban. Az MTV Kékfény című műsorában egy kérdésre válaszolva úgy nyilatkozott: a halált okozó szúrásról nem, csak a szórakozó helyen belül történtekről áll rendelkezésre felvétel.

HunHír.Hu