- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Csetnikek, Sztojka még bújkál, meg lehet nyúzni!

Eddig két agresszív cigányt fogtak el a rendőrök annak a brutális gyilkosságnak a kapcsán, mely vasárnapra virradó éjjel történt Veszprémben. Egy gyanúsítottat még keresnek, de a rendőrség közlése szerint további gyanúsítottakat is állíthatnak az ügyben.

N. Győzőt és R. Sándort a veszprémi szórakozóhely kameráinak felvétele, valamint tanúvallomások alapján gyanúsították meg, ahogyan Sztojka Ivánt is, akit viszont ezidáig nem sikerült elfogni.

Csányi Zoltántól a Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője az orient press kérdéséree elmondta: a Patrióta lokál nevű szórakozóhelyről származó több biztonsági kamera-felvételt is megnéztek, melyek reményeik szerint felhasználhatóak lesznek majd bizonyítékképpen. Hozzátette: az ügyben természetesen lehetnek további gyanúsítottak is, hiszen sokan tartózkodtak a cselekmény helyszínén.

Sajnos, miután a két gyanúsítottat Ausztriában fogták el, még az is elképzelhető, hogy heteket, hónapokat kell várnia arra a magyar hatóságoknak, hogy kihallgathassák őket, pedig feltehetően ők rendelkeznek olyan információkkal, melyek előre vihetnék a nyomozást.

A harmadik gyanúsítottról, Sztojka Ivánról egyelőre nem tudni hol van, Csányi Zoltán elmondta: lakossági bejelentések érkeznek, de a rendőrség eddig nem akadt a nyomára.

Csányi Zoltán nem tudta megerősíteni, ugyanakkor nem is cáfolta azt a sajtóinformációt, mely szerint a verekedésben megsebesült Zarko Sesum apja, Szerbia egyik nagy örző-védő cégének a vezetője háromszáz volt katonával indult

HunHír.Hu