- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Veszprémi gyilkosság: Két cigányt keres a rendőrség (képpel frissítve)

A nyomozás eddigi eredményei alapján a rendőrség Raffael Sándort és Sztojka Ivánt gyanúsítja a hajnali veszprémi gyilkossággal. Ha itt vannak a szerbek, bizonyára ők is rendelkeznek már az elkövetők fényképeivel. Akkor versenyfutás lesz. De egy szerb nem elégszik meg a magyar rendőrség verziójával, hogy a bandából csak két embert lehet elővenni. ha itt vannak a veteránok, ki fogják nyírni az egész mocskos cigány bandát.


Raffael Sándor 170 centiméter magas, izmos, erős testalkatú, rövid, sötét hajú férfi.


Sztojka Iván 165-170 centiméter magas, kopaszra borotvált fejű férfi.

Aki információkkal tud szolgálni búvóhelyükről, hívja a 112-es vagy 107-es telefonszámot, vagy a 88-428-022-es számot – kéri a rendőrség.

HunHír.Hu kommentár:

Délelőtt 11 óra után pár perccel hírül adtuk, hogy cigány elkövetők gyilkolták meg brutálisan az ismert sportembert, s verték agyon, szúrták meg segítségére siető csapattársait. MAJDNEM 10 ÓRÁN KERESZTÜL KÖDÖSÍTETT A RENDŐRSÉG, ILLETVE A HATALOM AZ ELKÖVETŐK SZÁRMAZÁSÁT ILLETŐEN. Abszolút elfogadhatatlan ez a hozzáállás, de a liberális mocsokmédia megközelítése is, ahogy tompítani akarta a történések élét, illetve az utolsó pillanatokig kitartott a bűnözők származásának titkolása mellett. A két közismert cigány családi név, s körözési fényképek alapján nyilvánvaló, hogy brutális cigányok bűnlajstroma növekedett.

HunHír.Hu