- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Saját gyerekét fejelte le a közismert zsidó maffiózó

Nem került vissza az előzetes letartóztatásba Tasnádi Péter, miután csütörtökön egy vita során megütötte fiát, Tasnádi Edmondot, aki elesett, és betörte az orrát. Korábban Tasnádinak azért kellett a házi őrizetből a rácsok mögé visszamennie, mert összetűzésbe került a villájába őt befogadó Bodnár Józseffel.

Az életveszélyt okozó testi sértéssel és más súlyos bűncselekményekkel vádolt Tasnádinak nem csak a volt feleségével, hanem a fiaival is megromlott a viszonya. Két gyermekét feljelentette a rendőrségen, azzal, hogy tudta nélkül vittek el az otthonából műtárgyakat – festményeket és szobrokat –, amiket szeretne visszakapni. Egyik fiával, az emberrablás miatt bíróság előtt álló Edmonddal, annak egyik tárgyalása előtt, majdnem egymásnak ugrottak. Tasnádi Edmond emiatt szeretett volna zárt tárgyalást kérni Szebeni László bírótól, aki azonban elutasította az idősebb Tasnádi-fiú kérését.

Az apa-fia kapcsolat szeptember 3-án tovább rosszabbodott. Kora reggel ugyanis – információink szerint – a Hotex Kft. taggyűlést tartott, hogy Tasnádi ex-nejének a cégben lévő üzletrészét elárverezzék. A taggyűlésre meghívták Tasnádi Edmondot is, mint az egyik tulajdonost. A férfi nagy nehezen jutott be a Szemlőhegyi úti villába, ahol a lépcső tetején akadt össze az apjával. Az apa a fiával szóváltásba keveredett, aminek a vége az lett, hogy Tasnádi Péter lefejelte a gyermekét, aki elesett, aminek következtében betörte az orrát. Az ügyben a hvg.hu értesülései szerint a II. kerületi kapitányság könnyű testi sértés miatt indított eljárást. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályán annyit közöltek, hogy vizsgálják a feljelentés tartalmát.

Érdekes, hogy a történteket követően Tasnádi Péter nem került vissza előzetes letartóztatásba. Ami azért is furcsa, mert korábban épp egy hasonló ügy miatt súlyosbították fogva tartásának körülményeit, és vitték vissza előzetes letartóztatásba. A hvg.hu korábban megírta, hogy házi őrizetbe kerülésekor egy régi barátja, Bodnár József fogadta be a magyar vállalkozót. Nem sokáig éltek azonban egy fedél alatt, mert egy üzleti ügy kapcsán összevesztek, s hogy ne történjen komolyabb dolog, a Készenléti Rendőrséget kellett kihívni.

HunHír.Hu – hvg

HunHír.Hu