- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A kisember panasza: Így jártam a fogtechnikussal

Az alábbi történetet B. L. monogramú olvasónk osztotta meg velünk. Okulásul közöljük.

Tisztelt szerkesztőség!

​​​​​​Tudomásomra jutott, hogy Sülysápon egy fogtechnikus dolgozik, jóval olcsóbban dolgozik, mint más fogorvos.
Telefonon bejelentkeztem és elmentem hozzá a rendelőjébe.

Beadott nekem 4 db érzéstelenítő injekciót, meg sem várta, hogy az érzéstelenítő hasson, azonnal csiszolni kezdte, ami nagyon fájt.

Levette az alsó és a fölső fogsoromról a mintát és egy hét múlva kész is lett a teljes fölső fogsori híd. Amit véglegesen fel is ragasztott.

​​​​Sajnos az esti órákban a szám nehezen csukódott, mert túl nagy volt a fogsori híd. Ez miatt folyamatosan hánytam és a híd alatt nagy fájdalmam volt. Ezért elmentem a Budapesti fogászati ügyeletre, de ők azt mondták, hogy nem tudják le szedni, mert éjszakai ügyeleten, nincs hozzá eszközeik.

Másnap felhívtam a fogtechnikust, aki készítette a fogsori hidat, hogy mi a baj és az nap le is szedte.

Sajnos én erről nem tudtam, hogy ő nem adhatott volna injekciót és nem is csiszolhatta volna le a fogaimat, én a fogsori híd le szedése után értesültem erről. Ha én ezt tudom, hogy a fogtechnikus ezt a tevékenységet nem végezhette volna, akkor nem engedtem volna meg neki, hogy injekciót adjon és le csiszolja a fogaimat.

Mióta le csiszolta egészséges fogaimat, azóta nagyon fájnak, a mai napig is erős fájdalom csillapítókon élek, ami már a gyomromat kikészítette.
​​​​​
Szívességüket és segítségüket előre is köszönöm!

(név a szerkesztőségben)

Hunhír.info