- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Olvasó: A palesztin orvos szerint a beteg verve jó?

Felháborító esetről számolt be olvasónk, ami közeli barátjával, illetve annak családjával történt Salgótarjánban. Nem, most nem az ó-migránsaink akcióztak, hanem egy befogadott palesztin testvérük. Viselkedésében nem sok különbség van, csak annyi, hogy a muszlimok a felsőbbrendűségüket nyíltan hirdetik, hiszen mi európaiak csak hitetlen kutyák vagyunk. A történetet változtatás nélkül alább közöljük. Az ügyben rendőrségi feljelentés is született. A fejleményekre később visszatérünk.

A muszlim szupremácia szellemében a salgótarjáni kórház arab származású orvosa (név a szerkesztőségben) 2019. június 14-én, egy gerincsérült, stroke-on átesett 74 éves magyar öreg embert leüvöltött, hogy “húzzál innen a picsába, ha nem tetszik”, majd többször hátba és vállon vert, mert az idős embernek annak ellenére, hogy időpontra érkezett, nem tudtak ágyat biztosítani. Annak ellenére tette ezt, hogy tisztában volt azzal, hogy az idős beteget csak azért nem műtik, mert a szíve nem bírná. A bácsika lánya állította le az orvost, aki láthatóan hisztérikus állapotban volt és gyalázatos szavakat használva, fenyegető fellépést tanúsítva a hölgy irányába, elzavarta őket.

Június 29-én a salgótarjáni Tescóban a hölgy és férje vásárolt, amikor meglátták az arab orvost. Ekkor kérdőre vonták, hogy orvos létére, hogy tehet ilyet egy öreg és nagybeteg emberrel. A válasz egyszerű volt, az arab a nő arcába köpött és támadóan lépett fel. Ekkor a férje, aki jól láthatóan mozgáskorlátozott, gerincsérült, igen vékony csontozatú, alacsony ember, megpróbálta megvédeni a feleségét, és a nála sokkal erősebb, nagyobb arab arcára próbált ütni. Az az orvos, aki a gyógyításra tett esküt, a védtelen, gyenge embert leütötte, majd a földön is rugdalta, a feleségét is többször megrúgta.

Igen határozottan mutatta meg, hogy ő Allah kiválasztott gyermeke.

Hunhír.info