- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Forr bennem a düh (avagy a Budapest Pride margójára)

Forr bizony, nem tagadom, de nagyon. Miközben nemzetikereszténykonzervatívsatöbbi kormányunk állítólag Sárkányölő Szent György-harcot vív az LMBTQ (and Co.) ellen, addig a Budapest Pride nevű sátánista kreáció kormány részéről jóváhagyott rendőri felügyelet mellett büntetlenül azt tehet közterületen (azon belül sem akárhol: Budapesten, az Andrássy úton és a Hősök terén!), amit csak akar!

Most akkor hány az óra, vekker úr, de tényleg? Homoszexuálisoknak nincsen helyük Szent István és Szűz Mária országában! Sőt sehol sincs! Érthető?! A többi az ítélet-végrehajtás fizikai feladata normális esetben. Igenis vissza a halálbüntetést!

Ha normális kormányunk lenne és normális rendőrségünk, maximum egy óra alatt vízágyúval szét lehetett volna kergetni ezt a csürhét. Békés természetű valék, ám van, amikor, ha csak virtuálisan is, de bizony kinyílik az ember zsebében a bicska. Sajnos, hogy csak virtuálisan…

Most kérdezhetnők persze, hol vannak ilyenkor a keresztény (azon belül is főleg katolikus), konzervatív társaságok, szervezetek? Miért nincsen egy kombattáns csoport, amely ellátja a bajukat? Persze mondhatnók, Pintér Sándor kiváló rendőrsége azonnal őket söpörné el. Erre mondom ilyenkor: igen, valóban van diktatúra. Csakhogy nem nemzeti-keresztény, hanem bolsevista-liberális. Ha nem volna eléggé világos, megismétlem: amennyiben önkéntes rendvédelmi osztagok megpróbálnák szétszavarni őket, kormánysegéllyel a rendőrség őket verné szét, nem ezeket az emberbőrbe bújt szivárványszínű sátánfattyakat!

Még csak egy kérdés: hol van ilyenkor a Magyar Katolikus Egyház Püspöki Kara, hol vannak az önmagukat előszeretettel kereszténynek mondó protestáns felekezetek lelkészei? Hol van Erdő Péter, hogy kiálljon a normalitás mellett, egyértelműen elítélve a nemi abnormalitásokat és főleg azok közéleti szinten történő reprezentációját? Vagy ilyenkor ott grasszál a szivárványos menetben Hodász András páter Fabiny Tamás főtiszteletessel alsógatyában, kereszttel a mellükön? Ha most netán még nem is így volt, de akár ezt is megérhetjük nemsokára.

Mindenesetre elnéztem az interneten megjelent képsorokat a vonaglásról. Az egyiken egy nőnek látszó transznemű táblát tart kezében, felirata: NEM VAGYOK SELEJT. Ha ott vagyok, a fülébe ordítom: De az vagy! Közönséges söpredék, a társadalom szemetje! És még ezek mondják, micsoda diktatúra van itt. Bár lenne, akkor nem grasszálhatnának, pláne történelmi emlékhelyeken!

Senkinek se legyen kétsége: az Andrássy utat és a Hősök terét most bemocskoló fenevadakkal kapcsolatban még azt is megérhetjük, hogy maholnap már követelni fogják, tiltsák be a heteroszexualitást! Csak idő kérdése, mikor érik be a sátán vetése. Most még csak azt tekintik PRIDE-nak (magyarul: büszkeségnek), hogy ők a saját nemükhöz vonzódnak. Lassan azt is annak fogják tekinteni, hogy azokat, akik nem, üldözőbe vehetik.

Ahogyan költő klasszikusunk, Babits Mihály megmondotta vala, vétkesek közt cinkos, aki néma. Főleg felsőbb helyeken.

MEDDIG?

Kyrie eleison! Uram, irgalmazz!

Ifj. Tompó László – Hunhír.info