- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Oltásellenes pikniknek álcázott rendszerváltás

Tudjuk, hogy Bertalan Attila RendSzerváltói, a közülük kivált Új Kezdet Magyarország Mozgalom és Fórizs Eszter oltásellenes, ivermectin-rajongó csapata már jó ideje vívnak egymással, de leginkább önmagukkal, hogy most mit is kellene csinálni. Jó ideje sátoroznak a város különféle pontjain, először a Vajdahunyad váránál, ahol a múltkori rendezvény keretében alaposan összevesztek, majd Fórizsék azóta már a budai Várban hirdetik az igét.

Azt is tudjuk, hogy Bertalan nem nagyon szervez eseményeket, rendezvényeket, sokkal jobban szereti többnek és nagyobbnak mutatni kicsiny seregét azzal, hogy rátelepszik mások bulijára, és igyekszik ellopni a show-t. Vélhetőleg ez nem tetszett a vehemens cigánygyereknek, Ferenczik Róbertnek, amikor odahagyta harcostársát és megalapította az Új Kezdet Magyarország mozgalmat. Emlékezhetnek, ő volt az, aki a múltkori, ligeti heppeningen, egy napsütéses szombat délután a Fidesz székházat akarta megostromolni, majd a nép, az istenadta nép Bertalan szavára inkább random Hősök terei és MÁV kórházi sétákat kivitelezett.

Nos, vasárnapra új játékos került a képbe, így már nem két, de sok dudás akar megférni egy csárdában. De miután Bódis Csaba, aki egyébként facebook oldala szerint [1] természetgyógyász, életmód tanácsadó terapeuta és emberi jogi aktivista, megszervezte a mai eseményt, már Bertalannak is jó volt. Egyelőre ők még megférnek.

Szóval Bódis meghirdette a vasárnapi eseményt, mégpedig ORSZÁGOS TÜNTETÉS AZ ÖSSZES PARLAMENTI PÁRT ÉS POLITIKUS ELTAKARÍTÁSÁÉRT AZ ÉLETÜNKÉRT, A JÖVŐNKÉRT, A RENDSZER VALÓDI MEGVÁLTOZTATÁSÁÉRT❗❗❗ [2] címmel, ráadásul tüntetések tekintetében szokatlan helyre, a Népligetbe. Jó hír, hogy annak is a Kőbányai út felőli végére, így rögtön elérhető távolságban volt benzinkút, McDonalds és KFC is, mely helyek igen erős forgalomnak és vécé-látogatási kedvnek örvendhettek.

Megvallom őszintén, igazi könyvmolyként elég gyorsan és sokat is olvasok, de ennek a rendezvénynek a leírását többszöri nekifutásra sem voltam képes végigolvasni. A helyszínen aztán azon is elgondolkodtam, hogy a jelenlevő, amúgy igen vegyes csapatból vajon hányan olvasták végig, és azok, akiknek ez sikerült, tudták-e értelmezni. Amennyiben valaki esetleg nekifut, és átverekedve magát a piros felkiáltójelek, emojik tömkelegén eljut a végéig, mondja már meg, azon kívül, hogy „KINYÍLVÁNÍTJUK (sic!) SZABADSÁGUNKAT és a NÉPHATALOM VISSZAÁLLÍTÁSÁT!” van-e benne még értelmezhető valami.

Bódis mert nagyot álmodni, mert nagy színpadot szervezett és igyekezett hangosítást is, mely a kezdeti nehézségek után egészen jól beállt. Igaz, mobil vécéből csak négy volt, de ezt ellensúlyozta a liget sok bokra és fája is, ha nagy volt a szükség.

Elég sok támogató és felszólaló is volt, ezért aztán déltől este tízig szervezték a rendezvényt. Az ominózus, nagy neveket felsoroltató lista az alábbi, bár dr. Bene Gábor is felszólalt, viszont „vak vakcunás” és „élőlájvos” Zója Mamuka nem. Vélhetőleg vele is összevesztek és elhatárolódtak, ahogy Ferencziktől is, miközben Bertalannal összeálltak. Hiába, nehéz dolog ez a politikamentes politikai cicaharc, nemdebár. Na, de mindegy.

Szóval igencsak díszes sereglet volt, a tarsolyos, táltos dobos nagymagyarok mellett simán megfértek a DK-s és MSZP-s hivatásos oltásrettegők is, sőt, megjelent az LA 75 párt furcsa tekintetű elnöke, Ecsenyi Áron és ikertestvére is. Csak amúgy, egy mindenpárt-ellenes rendezvényen. Ők valamiféle aláírásokat gyűjtöttek, akárcsak a hitelkárosultak, akiknek sátrában még Bíró Ica is tiszteletét tette. Igaz, ez utóbbi helyen senki kérdésére nem derült ki, mire fel az aláírás és adatgyűjtés, meg amúgy milyen GDPR szempontokat tartanak be, de ez is mellékes.

Hoztunk egy kis zömített összefoglalót a 28-ai beszédekből, pontosabban abból a részéből, amit még instant agyhalál nélkül hallgatni bírtunk. De no para, a többi is nagyjából ezen a színvonalon mozgott, bár néha volt közben táltos dobolás, hamis hangú éneklés és gépi zene is, főleg az Imagine szólt sokszor. Azt legalább élveztük. Elsőre. Aztán már azt sem.

A Magyarok Világszövetsége részéről felszólaló elnökségi tag, Rácz Szabó László  azt mondta, hogy

ez a járvány egy kitalált politikai járvány, ám a gonosz maga alatt van és megijedt az emberi szellemtől, amit kizárólag ők, a megvilágosodottak képviselnek.  A Covid fasizmus nem más, mint maga a III. világháború, melyet a szabadkőművesek, illuminátusok, talmudisták, a háttérhatalom, a Rotschildok, a Rockefellerek, billgéc robbantottak ki. Kijelentette, hogy GMO gyerekek fognak születni, hiszen dr. Pócs megmondta.

Az utána felszólaló Dr. Tóthmartinez Adrienne orvos, természetgyógyász a hangosítástól szívdobbanás hangot kért bejátszani, hogy vegyük fel szívünkkel a kapcsolatot, hallgassuk a születéskori szívdobbanást, mert vissza kell találnunk a szívünkhöz. Felemlegette a Contergan botrányt, és ezt párhuzamba állította a jelenlegi oltásokkal. Többször és nyomatékosan kérte, hogy az oltottak jelentsék a mellékhatásokat, mert igen nagyon sok van, és ki kell kérni ezeket az adatokat, mert nyilvánosak, persze jó gyorsan, mielőtt minden oltott „mindmeghal”.  

Muravi Ágnes, a Korona igazsága csoport vezetője, Hősök útja címmel tartott beszédet. Kijelentette, hogy ők jogi utat visznek, mert jogász, ügyvéd nem segít nekik (ezen mondjuk kivételesen nem csodálkozunk). Ezután felolvasta a Nyirkai jóslat szerinte a jelenkorra vonatkozó részletét. Kijelentette, hogy ez, ami zajlik, egy Intellektuális háború, kollektív pszichózis, amire készültek azok, akik uralják.

Se újságíró, se jogász, se ügyvéd nem áll melléjük, ezért ők autodidakta módon jogásszá képezték magukat. Sőt, az alkotmánybíróság és az ombudsman tanuljanak tőlük, mert ők megírták nekik a véleményüket, jó velősen!

Bertalan Attila beszédét, pontosabban kántálását és ordítását inkább linkeljük, érdemes meghallgatni, akár reggeli kávé helyett.

Az én kedvencem Regős Judit volt, aki Szőcs Eszterrel és Herédi Misivel állt színpadra. Elsőként szónokolt, és elmondta, hogy

szellemi forradalom kell, ne oltakozzatok, mert az unokatestvére is meghalt, az Astra zenekar elhúzta a nótáját.

Szerinte megölték, hogy ne tudja levizsgáztatni a diákjait. Kijelentette, hogy klónok vannak az oltásban, minden oltás tele nanochipekkel, vírusokkal. Szokásjog van érvényben, az alaptörvény kamu, csak a jóisten dirigál, legalábbis neki, akinek így nem kell betartania a törvényeket. A Magyar Köztársaság egy cég, amit eladtak. Amúgy, biztos ami biztos alapon még egyszer elmondta, hogy az oltásban nanochip van, ami egy New York városában található központi számítógépre van kötve, azzal ott lehallgatnak minket. (Be kell vallanunk, ennél a résznél azért erősen kezdtünk már lemerülni, pedig hol volt még a nap vége!)

Ezek után a másik hölgy szavai, mely szerint csak a cégnév változott Magyar Köztársaságról Magyarországra, és az egész országot adják-veszik úgy ánblokk, már meg sem leptek minket. A Misi nevű férfi valami OPPT UCC jogorvoslatot emlegetett, melynek hallatán a színpad mögött tömörülő aktivistákat megrohanták az érdeklődők, hiszen szerintük az alaptörvény és minden törvény semmis, ezért nem kell betartani, és a hiteleket sem kell fizetni, mert azt is eltörölték. (Ebben azért lehet valami, mert tényleg egyre kevesebben fizetik a hiteleiket, mondjuk mi eddig a kiváló banki termékeket vélelmeztük eme jelenség hátterében, de nyilván mi is hibázhatunk.)

Na, szóval ilyen szellemiségben zajlottak a beszédek, és miután agysejtjeink rohamos pusztulásnak indultak, elmentünk kicsit felfrissülni. Mire visszaértünk, azt láttuk, hogy a nap elbújásával és a rohamosan hűlő levegővel egyenes arányban csökkent a korábban olyan 5-600 fős tömeg, és egyre többen hajtogatják hónuk alá a piknik takarókat. Kezdett unalmassá válni számukra az oltásellenes, piknikezős majálisba átcsapott rendszerváltó bulika, megunták és hazamentek.

Nyolc óra tájt így mi is véglegesen távoztunk, és megállapítottuk, hogy ma sem bukott a rezsim, ámde ami késik, az nem múlik, hiszen Bertalan Attila is megmondta, ha három napig nem mennek haza onnan, akkor bukik a kormány, dől a rendszer, és beáll a pártok nélküli anarchia számukra üdvözítő állapota. Szóval várjuk a híreket, hányan maradtak – ezúttal – a népligeti rendszerváltó csövezésre, és hogy hétfőre ijedtében lemondott-e a kormány. (Frissítve 2021. 08. 30. A kormány nem mondott le. (a szerk.))

Varga Moncsi – Hunhír.info