- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Az állatorvosi ló és a prosztata

Reggel óta kering a facebookon egy kép a koronovirus.gov.hu oldalról lementve. A képen az szerepel, hogy egy idős nőbetegnek, aki elhunyt a koronavírus következtében, prosztata betegsége volt.

Persze az emberek nagy része rögtön kétségbe vonta a hiteles tájékoztatást, lámákat megszégyenítő köpködés cunami indult el. Természetesen, ha már szidni lehet a kormányt, az ellenzék is beleállt, páros lábbal. Élharcosa, szokás szerint, Hadházy állatorvos úr volt.

Tudjuk, hogy az állatorvosi lóhoz szokás hasonlítani valamit vagy valakit, ha az összes elképzelhető hiba, betegség, tünet kimutatható rajta. Hát Hadházy DOKTOR ÚR tipikus állatorvosi ló eset, és Gődény, valamint Lenkei DOKTOROKhoz hasonlóan ő is azt hiszi, mindenhez IS ért, mert neve előtt ott van a “D” és “R” betűcske. Ez pedig már feljogosítja egy járvány és áldozatai politikai célú felhasználására.

Úgyhogy ezúton szólunk neki, hogy a nőknek is van prosztatájuk. A Skene-féle (paraurethralis) mirigyeket a Terminologia Anatomica karbantartásáért felelős nemzetközi testület 2002-ben hivatalosan is női prosztatának nevezte el.

Ahhoz még diploma sem kell, hogy ezt valaki tudja, elég csak használni az internetet. Nem, nem a facebookot, inkább a google keresőt. Szívesen.