- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Legyen ön is szabaegyetemista!

Amint arról a Hunhír.info korábban beszámolt [1], Fekete István Szabadegyetem néven új intézményt alapított a Mi Hazánk Mozgalom Trianon 100. évében A Fekete István Szabadegyetem első szemeszterének (2020 tavaszán) első alkalma 13-án lesz. Szakács Árpád újságíró a magyar kultúra ellenségeiről tart előadást.

Ha kendőzetlen, szókimondó, hátteret megvilágító információkra és ismeretekre éhezünk, feltétlenül érdemes a Fekete István Szabadegyetem (FISZ) ingyenes előadásait látogatni. A FISZ színvonalára garancia lehet, az igazgató Popély Gyula felvidéki történész személye is.

Az első szemeszter Szakács Árpád újságíró előadásával indul, a téma pedig a magyar kultúra ellenségei. Megnyitó beszédet mond Popély Gyula, az MTA doktora, a szabadegyetem igazgatója. A házigazda Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke lesz.

A részvétel ingyenes, regisztrációhoz sem kötött. A https://mihazank.hu/fisz-beiratkozas [2] oldalon beiratkozott hallgatók jelenléti íven aláírásukkal igazolják részvételüket, legalább 80%-os jelenlét esetén a félév végén oklevélben részesülnek.

A szabadegyetem székhelye, egyben az előadások helyszíne a Mi Hazánk Budapest XI. kerületi, Bartók Béla út 96. szám alatti irodája.

Hunhír.info