- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Rájár a rúd Borkaira – Tovább dagasztják a szexbotrányt

Ezt a hetet még valahogy ki kell bírnia Borkainak. Hát Istenem. Gyarló az ember, ugye. Vállald, vasárnap az önkormányzati választásokkal nagyjából vége lesz a nehezének. Csak aztán, hogy mi marad utána… Család, barátok, politikai karrier? Vagy egyik sem?

Borkai Zsolt győri polgármester, olimpikon horvátországi orgiájától hangos napok óta a közélet. Egy kedves jóakaró videót töltött fel, és több helyről is megtámogatja állításait, persze névtelenül. Borkai próbálja állni az igen kínos sarat.

“Borkai, egy dolgot mindig elfelejtesz: ügyvéd vagyok, tudom mit csinálok. Veled ellentétben tudom, hogy Horvátországban a prostitúció illegális. Szóval tegnap bevallottál pár év börtönt – Rákosfalvy haverodat is terhelve. Hiszen ti szerveztétek tavaly például a pünkösdi dorbézolást, te fizetted ki a lányokat is, a hajóval pedig – társaiddal együtt – a helyszínt biztosítottad. Tetted mindezt hivatalos személyként, ami súlyosbító tényező.
Nem tagadtad a beismerő videódban, hogy te adtad a lányokra a pénzt, csupán azt dadogtad el, hogy nem közpénzből finanszíroztad az utazásodat” – írja Facebook-oldalán a botrányt kirobbantó “Ördög ügyvédje”.

Borkai Zsolt, Győr polgáremstere tagad. Nem közpénzből, nem drogozott, bár k-zott, de nem büszke rá

Hát, eljött az első beismerés. Lesz még több is!

A “bocsánatkérés” egyébént így papírból olvasva, több napos menekülés után nem tűnt túl őszintének. Meg ezek nem is a te szavaid.

Borkai, egy dolgot mindig elfelejtesz: ügyvéd vagyok, tudom mit csinálok. Veled ellentétben tudom, hogy Horvátországban a prostitúció illegális. Szóval tegnap bevallottál pár év börtönt – Rákosfalvy haverodat is terhelve. Hiszen ti szerveztétek tavaly például a pünkösdi dorbézolást, te fizetted ki a lányokat is, a hajóval pedig – társaiddal együtt – a helyszínt biztosítottad. Tetted mindezt hivatalos személyként, ami súlyosbító tényező.

Nem tagadtad a beismerő videódban, hogy te adtad a lányokra a pénzt, csupán azt dadogtad el, hogy nem közpénzből finanszíroztad az utazásodat.

Nem lennék a hajósok helyében sem, mert a kurválkodásnak helyet biztosítani szintén törvénybe ütközik. Mivel megint mohó voltál, és egy Lagoon 450-es típusú katamaránnál kisebbel nem érted be, ezért könnyű dolguk lesz a horvát zsaruknak megtalálni a jachtot. Abból nem volt sok Dubrovnik környékén tavaly pünkösdkor. Ráadásul a kokain nyomait gyakorlatilag lehetetlen eltüntetni.

Hunhír.info