- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Dr. Lenkei birkákkal kampányol a birkák ellen

Dr. Lenkei Gábor, miután többször letiltották a facebookról, videóit törölték, a rendőrség pedig házkutatást tartott nála (és pár vírusszkeptikus társánál), most újra lendületbe jött. Úgy látszik, nem fogy jól a D-vitamin, kellett egy kampány.

Amikor ma szembejött velünk a facebookon ez a kép, a villamoson ücsörgő, kitűzős hölgyről, még sejtelmünk sem volt, mi is ez. Azóta kiderítettük.

A nemvagyokbirka.com oldal elindításával lehet csatlakozni a doki szkeptikus mozgalmához, ahol a legújabb akció egy kitűző adományozása. Amint azt az oldalról megtudtuk, az első 5000 darabot ingyen adják, és a weboldalon található térkép segít abban, hol vehető át a kitűző. Persze teljesen véletlen az, hogy Budapesten Lenkei doki két üzletét hozza a térkép, ugye? Sőt, egyelőre egyetlen más üzlet nem szerepel, csak és kizárólag a Lenkei egészségboltok, de a jó hír, hogy lehet jelentkezni terjesztésre.

Ugyanakkor az oldalról különféle formátumban plakátok is letölthetők, ezeket pedig a vírusszkeptikus bolttulajdonosok ki is rakhatják üzletükben.

Természetesen ez az egész véletlenül sem reklám, nem a Jog az Egészséghez Egyesület és a doki promója.

Na de ki is ez a doktor, aki lassan egy éve vírusszakértő IS?

Dr. Lenkei Gábor 1961-ben született, és 1986-ban szerzett orvosi diplomát. Hat évet dolgozott a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, ahol saját bevallása szerint tapasztalatokat szerzett kutatóorvosként, később klinikai orvosként belgyógyászati, majd szülészet-nőgyógyászati osztályon is. Állítása szerint a merev kórházi és klinikai szabályok és keretek miatt, valamint a gyógyszermaffia állítólagos kiismerése miatt döntött úgy, hogy más útra tér.

Az egyébként szcientológus körökben Nagy Thetánnak (azaz Nagy Léleknek vagy Nagy Energiának) nevezett orvos adományként elkönyvelt sok-sok millióval támogatja a kártékony szekta érdekeit. Mindezekkel az adományaival egyébként jelentősen hozzájárul magyarországi működésükhöz. Egyszóval: aki hazánkban dr. Lenkei vitaminjait veszi meg valamelyik boltjában, vagy a velük együttműködő természetgyógyász és egyéb szaküzletekben, az bizony a szcientológus szektát támogatja.

A doki egyébként e jótékony adományoknak hála gyakori vendég a szcientológiai egyház floridai templomaiban, és a szervezethez szorosan kötődő “vitamingyárban”. Igen, van ilyen is, a neve NULAB. A NULAB elnökéhez, Hakan Johansonhoz személyes jó kapcsolat fűzi Lenkeit, ami köszönhető annak is, hogy a Lenkei-boltokban kapható termékek jó része NULAB termék.

Pár évvel ezelőtt a forgalmazott termékek egy részét betiltották, a boltokban razziáztak, és bizony, bár a doki állítása szerint perek garmadáját nyerte a hivatalok ellen, több terméke a mai napig fellelhető az egészségre ártalmas étrendkiegészítők hivatalos listáján.

Dr. Lenkei volt az, aki Gődény doktorral COVI 9/11 – Demonstráció a Normális Életért néven tartott szeptember 11-én vírus szkeptikustüntetést. Erről itt [1] írtunk, szóval inkább nem idéznénk fel újra az akkori instant agyhalált.

Tavaly karácsony előtt a rendőrség házkutatást tartott nála [2], erről sajtóközleményt adott ki.

Most pedig újra lendületet vett, és mindenkit, aki elhiszi, hogy létezik a vírus, aki szeretne már túljutni ezen az őrületen, ami lassan egy éve tart, vagy aki gondol, amit gondol, de jogkövető állampolgárként betartja a szabályokat és rendeleteket, ne adj’ isten, beoltatja magát akármilyen okból is, az birka. Aki pedig az ő hívük, az nem birka, és ezt jelzendő kitűzőt hord. Értjük mi, értjük.

Varga Moncsi – Hunhír.info