- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Vírus-, maszk- és kormányellenes tüntetést tartottak Budapesten (videók, képek)

Egy valós jogállam arról ismerszik meg, hogy bátran és szabadon tüntethet bárki bármiért, bármikor és bárhol. Egy valós jogállamban az emberek tisztelik embertársaik elmebaját. Ennek láthattuk ékes példáját tegnap a Szabadság téren, ahol dr. Gődény György tartott konteós társaival gigamega tüntetést a vírus, a maszkviselés és amúgy minden, de leginkább a kormány ellen. Én pedig tiszteltem elmebajukat, de mivel szólásszabadság van, megírom a véleményemet.

Komolyan, a felszólalókat hallgatva már azt vártam, mikor nyilatkoztatják ki, hogy szeptember 11-ről is a Zorbán tehet. Merthogy valami mesés húzással, amúgy konteóhívő metodikával összemosták az ikertornyok elleni egykori támadást a mostani vírushelyzettel. Vagy nem is tudom, mivel, mert szerintük vírushelyzet nincs és kész. Maszkot sem kell hordani és kész. Na, de menjünk szépen, sorban, csak ne köhögjünk vagy prüszköljünk közöttük, mert akkor azért elég csúnyán pillognak felénk.

Fotó: Varga Moncsi – Hunhír.info

Szóval COVID 911 – Demonstráció a Normális Életért címmel hirdetett tüntetést péntek délutánra a Szabadság térre dr. Gődény György. Na jó, a megyeszékhelyek szintén Szabadság elnevezésű tereire, utcáira is, de arról nincs infónk, ott mennyien voltak. A fővárosban úgy 250-300 ember érezte fontosnak megjelenni, bár arra sétált pár kutyás az ebével, néhány, a követségre tartó hivatalnok és egy-két eltévedt turista is, így jöhetett ki a 444.hu stábjánál az ezres résztvevői létszám. Vagy már ők is kettőt láttak mindenből a sok zagyvaság hallatán.

Az első videóban például Drábik János üzenetében az #illuminati-ról értekezik (1:54 – 3:35)

Amúgy bár Gödény állítólag nem konteó hívő, azért a színpad előtti plakátokon levő feliratokkal ezt nem tudta cáfolni, sőt, inkább megerősítette bennünk, hogy nem teljesen százas. Az egyébként megvan, hogy a pasi gyógyszerész? Nem virológus, nem infektológus, hanem gyógyszerész. Sebaj. Ő mindenhez IS ért. Például pártja okán a politikához is.

Fotó: Varga Moncsi – Hunhír.info

Amúgy érdekes volt a megjelentek összetétele. Voltak vad konteó hívők alusisakban, egy másik Anonymus álarcban, koronával a fején, de jöttek Árpádsávos kendős, tarsolyos egykori (vagy jelenlegi?) jobbikosok, korábbi gárdisták, de olyanok is, akik csak szimplán utálják a maszkot. Ennél vegyesebb már nem is lehetett volna az összetétel. Egy bácsi pólóján az a felirat szerepelt, hogy „Atomfegyvermentes semleges Magyarországot”. Mindez az ember-összetétel pedig annak tükrében, hogy a szónokok erősen kötődnek a Magyarok Világszövetségéhez, és nemrégiben ez a Patrubány Miklós vezette szervezet adott otthont az első vírusszkeptikus konferenciának, még érdekesebb.

Fotó: Varga Moncsi – Hunhír.info

Egy várandós hölgy – aki amúgy fittnesz edző és táplálkozási guru – megmondta, hogy mi mind együtt élünk a baktériumokkal és a vírusokkal, tehát a szerveztünk képes ezek ellen küzdeni, hacsak nem vagyunk betegek, szóval ne hordjunk maszkot. Mondjuk arra nem tért ki, hogy ha mindez így van, akkor vajon az Ebola vagy a pestis vírusa sem jelentene-e kihívást, és Lenkei barátja egy kád Ebola-vírusba is befeküdne-e, ahogy azt a koronára mondta, de mivel egy kismamáról volt szó, és visítását betudtam a hullámzó hormonoknak, hát nem kértem meg, ugyan menjen már, és próbálja ki, hogy az egészséges táplálkozás és a fitt életmód elegendő-e az Ebola legyűréséhez.

Aztán azt is megtudtuk, hogy bár a felszólalók szerint ugyan nincs, de mégis létezik a COVID vírus, ám mivel ami nincs és mégis van, az nem veszélyes, így túlzók az intézkedések. Kaotikus? Nem csodálom, nekem is az volt. Egyébként is, a vírust (ami nem létezik, vagy mégis), az emberiség elpusztítására tervezték, bár ha ez valóban így van, akkor nem értem, hogy miért nem jó a maszk, ha megvéd ellene. Mert leginkább azon a fránya maszkon rugóztak, amit előszeretettel neveznek szájkosárnak, és vallják, hogy a hozzájuk hasonló szabad gondolkodók elhallgattatására találták ki.

Fotó: Varga Moncsi – Hunhír.info

El kell hogy keserítsek mindenkit, aki szájkosarazik vadul. Azt ugyebár mindenki tudja, hogy a kutyára adunk szájkosarat, de tévednek, akik azt hiszik, azért, hogy ne ugasson. Bármely eb békésen és órákon át képes igen hangosan ugatni egy szájkosárban. Ellenben nem tud senkit megharapni. Emiatt persze pont ugyanaz a funkciója, mint a maszknak, azaz hogy te, aki szemben állsz vele, ne sérülj meg. De hát valószínűleg az egészséges, fitt életmódba nem fér bele a kutyológia ismerete, így lett igen népszerű a szájkosaras alliteráció. Vagy csak szimplán nem elég bátrak, hogy a maszk alatt is kinyissák a szájukat.

Megtudtuk, hogy az oltás nagyon veszélyes dolog, és MRNS-t tartalmaz, azaz Messenger RNS-t, szóval jobb, ha nem használjuk, sőt, letöröljük a Messenger alkalmazást, ami beavatkozhat a génállományunkba. Ez nem vicc, tök komoly, és enyhén alliterál a chipes agyhalálra.

Egy előadó azt mondja, persze feltétlen bizalmat kérve mindenkitől, hogy a #gyógyszermaffia aztán galád, de segít a mantra, miszerint az igazság győzedelmeskedik és megnyerik a háborút (0:35 – 1:42)

Sőt, együtt is rezegtünk, szigorúan C-dúrban, mert máshogy nem működik az energia. Ez is komoly, ne tessék nevetni. Mantrázni kellett, hogy tiszta szeretet árad. Sőt, annyira áradt ez a szeretet, hogy egy másik felszólaló simán járulékos veszteségnek minősítette szüleinket és nagyszüleinket.

Nem vicc. Ez sem az. Nem sokkal a várandós anyuka után felszólalt egy Dr. Horkovics-Kováts János nevű, egyébként Németországban élő szülész-nőgyógyász szakorvos, aki nem szégyellte azt mondani, hogy a koronavírusban elhunyt – szerinte saccperkábé – 625 ember java része „nyolcvan és a halál között levő krónikus beteg volt”. Egyszóval értük nem kár. Értem én, hogy viccesnek találta ezt a beszólást a bácsi, de nem vagyok hajlandó sem megérteni, sem elfogadni. Azért nem, mert alpári, különösen egy orvos, de főleg egy szülészorvos szájából. Még egy patológus szájából is félresikerült fekete humor lett volna, de egy új életeket világra segítő, az élet védelmére esküt tett orvos szájából – megkockáztatom – BTK-t rezgető kijelentés.

És nem vagyok hajlandó elfogadni ezt az alpári megnyilvánulást, már csak azért sem, mert szüleink és nagyszüleink nélkül mi sem lennénk, és a korábbi felszólaló, várandós anyuka sem várhatná örömmel a negyedik gyermekét, ahogy Gődény sem örülhetne a már meglevő négynek. És nem vagyok hajlandó elfogadni az érvelésüket, hogy a gyerekek ne hordjanak maszkot, mert nem tudhatják, hol él krónikus beteg nagyi a gyerek mellett, aki annyira nem rossz állapotú, hogy ne tudna neki szeretettel mesélni vagy sütit sütni. Mert számomra egyetlen elhunyt idős ember sem járulékos veszteség. Akkor sem, ha sima influenzában, vagy éppen koronavírusban hal meg, és nem akarom a gyerekeknek megmagyarázni, hogy azért halt meg szeretett nagyijuk, mert ők nem vették fel azt a nyüves maszkot.

Mert értem én, hogy rém menő egy ilyen vírustagadó konferencia és tüntetés, de valamiféle rejtélyes oknál fogva nem látok ezeken egyetlen virológust vagy infektológust sem. És azt is értem, mert elmondta a várandós mama, hogy minden orvos ugyanazon az egyetemen tanul, de azért szerintem ő sem olyan bátor, hogy egy pszichiáterrel vetesse ki a vakbelét, vagy szívsebésszel kezeltesse a hisztériás elmebaját. Szóval akkor mégsem minden orvos egyforma, azt hiszem. És nem örülök annak, amikor egy sebész az 5G-ről szónokol, legyen az akár dr. Pócs Alfréd, akiről alig pár éve így írtak: „az antikapitalista osztályharc veteránja, aki egy mai magyar „jobboldali konzervatívhoz” illő bolsevista szenvedéllyel harcolt az egri Markhot Ferenc kórház körül ólálkodó magántőke ellen”.

De hát ilyen és ehhez hasonló identitászavaros emberekkel gazdagon találkozhattunk a mai rendezvény felszólalói között, még szerencse, hogy a „tömegben” nem álltunk le beszélgetni, mert kiégtek volna az agysejtjeink a sok rezgéstől és a töménytelen szeretettől, ami azért szűrten, csak a velük egyetértőkre áradt.

Ám volt nekünk dr. Lenkei Gáborunk, a szcientológus vitaminguru, aki rendszeresen összetűzésbe kerül a hatóságokkal a készítményei miatt, de legalább most a téren olvadozó hölgyek garmadájával fotózkodhatott. És ott volt a kigyúrt dr. Gödény, aki a „normális életért” szervezte a demonstrációt, pedig tutira nem normális. Ugyanis eszerint a botcsinálta guru szerint a koronavírus okozta járványveszély csupán hisztéria, amelyért a média és a különböző kormányok, „háttérhatalmak” felelősek, szónoktársaival és elkötelezett híveivel vállvetve tagadják a távolságtartás és a maszkviselés fontosságát, emellett erősen oltásellenesek. Mondjuk az nem derült ki, hogy a gyermekeit egykoron beoltatta-e a kötelező és az ajánlott védőoltásokkal, azaz BCG, gyermekbénulás és egyebek ellen, vagy sem, és ez a hisztériájuk kizárólag a koronavírus oltásra vonatkozik-e. De hát mivel megtudtuk, hogy azzal a génállományunkba avatkoznak be, felesleges is. Amúgy ők már azt is tudni vélik, hogy a génmódosító, chipet rejtő oltás kötelező lesz, bár erről még sehol nem számoltak be hitelt érdemlően.

Ami igazán szomorú az egész történetben, az az, hogy egyetlen valódi szakember sem szólalt meg a témában, és sajnos az egyéb fórumokon, bármely oldali médiában is elég kevés információt kapunk igazi virológusoktól. De ebből a kevés információból is kiderülhet számunkra, hogy még ők is vajmi keveset tudnak ennek a vírusnak a működéséről és hosszútávú hatásairól, még akkor is, ha már lassan több mint fél éve kutatják. És azt is megtudhatjuk, hogy nem azért javasolják a higiéniát, a maszkviselést és a távolságtartást, mert ki akarnak szúrni az emberekkel. Nagyon elvetemült konteó hívőnek kell lenni ahhoz, hogy ezt elhiggye az ember, a józan paraszti ész pedig azt diktálja, hogy amit nem ismerek, azt fenntartásokkal kezelem. Ennek a fenntartásnak az eszköze a maszk, és hogy nem borulok minden távoli ismerős vagy ismeretlen nyakába, és nem nyalogatom őket körbe kutya módjára.

Sokkal inkább azt kellene elmondani az embereknek, lehetőleg naponta többször, értelmesen, hiteles szakember által, hogy a maszkkal csökkenthető annak a veszélye, hogy egy vírushordozó fiatal, aki nem érzi magát betegnek, megfertőzze a már nem teljesen egészséges nagyit, vagy a boltban a szomszéd nénit. Mert nem tudják, hogy működik ez a vírus, nem tudják, hogyan hat hosszú távon a szervezetre. Majd ha már tudják, akkor nem fog kelleni ez a rongydarab. Hogy a vásárlás nem szabadidős tevékenység, hanem a létfenntartáshoz szükséges cselekvés, és abban a félórában, amíg tart, pont ki lehet bírni azt a fránya maszkot. Hogy a távolságtartás nem a szeretteinkre vonatkozik, hanem a kósza idegenekre. Hogy egy bizonytalan helyzetben nem félni kell, de nem is tagadni a tényeket. Csak valamiért az arany középút nem létezik.

Az ország vírusrettegőkre és vírustagadókra oszlott ketté, és pár sikerre éhes ember – akik közül némelyiknek teljesen véletlenül pártja is van – politikai hancúrozásba kezd egy alig ismert vírus okán, másik felük pedig saját bizniszét akarja előtérbe tolni némi immunerősítésre fogott vitaminüzlet okán. Én pedig ne kezdjek el hányni.

Az egész, hosszúra nyúlt este során egy dolog miatt voltunk nyugodtak. Tele volt minden orvosokkal, így remélhettük, hogy ha a sok zagyvaság miatt gutaütést kapunk, legalább a diagnózist képesek lesznek felállítani. Mert kezelni általuk nem hagytuk volna magunkat semmi áron. Viszont egy orvost nagyon hiányoltunk a csapatból mégpedig egy pszichiátert. Egy jó agyturkászt, akihez ezt az elmehunyt bagázst elküldhetnénk kezelésre. Zárt kezelésre.

Alább egyben a videó, amiből kiragadtunk néhány érdekes részletet:

Drábik János például üzenetében az #illuminati-ról értekezik (1:54 – 3:35).

De az sem semmi, ahol egy számomra ismeretlen előadó azt mondja, persze feltétlen bizalmat kérve mindenkitől, hogy a #gyógyszermaffia aztán galád, de segít a mantra, miszerint az igazság győzedelmeskedik és megnyerik a háborút (0:35 – 1:42).

Ugyanebben a videóban 2:46 – 5:00 között Seres Mária – aki egyébként építészmérnök és tanár, szóval nem orvos, de főleg nem virológus – a felelősségről és a mocskos médiáról regél, és persze megköszöni Gődénynek, hogy ő aztán milyen felelős. Mert ő, mint hiteles szakember biztos meg tudja állapítani. A felszólaló hölgy egyébként körbeudvarolja a négy szakértőt, lehet, Lenkeitől kedvezményesen kapja a D vitamint? Persze némi politikai felhangot is kell vinni a beszédbe, hadd örüljön Gődény pártja is, úgyhogy felsorolja az elmúlt évek összes politikai nyomorultját, akik közül jó pár Btk.- kategória. Mesélt Sándor Máriáról, Horvát Andrásról, Szima Juditról (őt mondjuk nem értjük, hogy került a sorba), Zsák Ferencről, Pukli Istvánról, Horvát Istvánról, Geréb Ágnesről, akik szerinte egyedül maradtak a saját harcukban, és véletlenül sem elfuserált politikai prostik. Aztán panaszkodott egy sort a saját büntetéséről és arról, hogy a média nem számolt be az ő aláírásgyűjtéseiről, meg sikereiről. Sem. Amúgy a hölgy gyógyszertagadó, nem engedi, hogy a gyermeke kísérleti nyúl legyen, ezért homeopata belgyógyászhoz hordja. Azt is elmondja, hogy ő is fél, csak nem a vírustól, hanem a GMO szójával etetett állatoktól, mert a GMO a belekben tönkreteszi a jó baktériumokat, pedig az immunrenszerünknek 80%-a ott van, benn a beleinkben, mert Tamási, de lehet, hogy Gődény DOKTOROK ezt mondták a videóban. De fél még a GMO mellett az energiaitaloktól, az Etiópiából és Kínából importált babtól is, ám leginkább a média által terjesztett vírustól.

A kedvencem 33:55 -től Árvai Attila író, pszichológus, aki szakmailag vizsgál és állítja: “ÁT VAGYUNK VERVE!!”, mégpedig olyan, szinten, amit a világ NEM látott! Szakmailag ezt úgy hívják, hogy nem mondja meg, de a tévével kezdődött 100 éve. MK ULTRA PROGRAMOZNAK, ez az egyik szakterülete, de legalább ő érti, hogy miről beszélt. Mindenkit programoznak! Nem néz tévét, de rá akar verni a tévére, és rajzfilmcsatornát néz a tévén! Japánok is hülyék, mert a 126 milliós ország, 64600 fertőzöttel, 1254 halottal, 120 millió vakcinát rendelt be, pedig még nincs is kész a vakcina.  Erőltetni fogják a vakcina beadatását. Ha nem értik, nem baj. Én sem értettem. Ekkor kezdtem pszichiáterért imádkozni, mert komoly baj lehet emberünknél a toronyban.

A „tömeg” kedvence prof. Bagdi, aki szerint az oltóanyag egy globális emberkísérlet, megváltoztatja az emberi genom génszekvenciákat, és azt a vakcinát nem tudod kipisilni, sem kiszívni magadból. Elmondta, hogy nem aludt napokat, heteket, de rájött: BILL GÉCC áll a dolgok mögött. És a „tömeg” tapsolva őrjöngött. Aztán 42:44-nél már ő is a gyerekeket emlegette, elmondta, hogy most a legnagyobb célpont a gyerekeink, „lemaszkolják” az ártatlan lelkeket, akiket a szülőknek meg kellene védeni.

További mazsolák:

A videó elején egy számomra ismeretlen felszólaló, aki  tuti be van tépve/lőve/szívva – így egyszerre- , és mormol olyan baromságokat, hogy még a “tömeg” is azt mondja, hogy takarodj. Aztán 5:02-nél Gödény felmegy a színpadra és félbeszakítja, megköszöni a sok JÓ történetet. Lehet, már ő sem viselte, amikor azt mondta, hogy a pápa emberi bőrből készült piros cipőt visel.

6:00 – 12:51 Török Lajos nyugalmazott tűzoltóparancsnok is komoly szakértő vírus témában. Szerinte “engedelmességi próba zajlik”. Az orvosok gyógyítsanak és ne politizáljanak egyik oldal mellett sem. Ezért inkább beszél ő a politikai szálakról. Véleménye szerint három ok miatt tűnik valaki ostobának: 1. ostoba, 2. lefizetik, 3. a kettő kombinációja. Leginkább az zavarja, hogy a kormány és az ellenzék ugyanattól kapja a fizetést. Nem politikai a tüntetés, de NER van, módosítani kell a rendszeren, módosítani, módosítani, módosítani,  és amúgy nem érti, miért van kormányellenzék, “ha egy gazdának dolgoznak”. Közvetítő akar lenni. Szerinte a maszk feleslegesen használt cucc és „stresszesít”, emiatt az orvos, aki a maszkot ajánlja, alkalmatlan a feladatának ellátására.

13:14 – 24:35 Mr. Sidney aka Peter Jones: Hősök teréről jön 2000 embertől. Mondjuk sosem ért oda, se a buszok, se az emberek, de a lelkében már forradalom tombolt. Ám a legfontosabb, hogy Gődény kérte, hogy szívből beszéljen, ő most szívből félig beszél, másik fele “szívben itt van a szöveg”. Megtudtuk, hogy kedvence a „V for Vendetta” című film, és hogy az ingyenes online, sőt, a film 2005-ben jött ki, és akkor már világvírusról beszéltek. Nézze meg az, akit érdekel. Nagyon nyomta utána az ezoterikus Szabó Péter dumát!

19:50-nél amúgy ő emlegette a REZGÉSMŰKÖDÉST C-dúrban, szigorúan a TISZTA SZERETET áramlásával.

24:45-nél Gődény felszólította a tömeget, hogy MINDENKI FOGJA MEG A MELLETTE ÁLLÓ KEZÉT!!!!! Ölelje meg! Fejezze ki, hogy szereti és NEM FÉL A VÍRUSTÓL! Hapci! Gondoltam, megjátszom, hogy azt ordibálom, hogy POZITÍV LETT A TESZTEM, DE ITT VAGYOK VELETEK! Aztán egy hapci a tömegben. De nem mertem.

25:46-tól Pócs Alfréd szónokol, aki szerint a megjelentek mind igazságkeresők és sugározzák a szeretetet. Beszélt még Világbankról, a koronavírus tervezettségéről, hogy szerinte nem kell félni, na és persze az oltás MRNS tartalmáról. Érdemes a pasi életének utánanézni. Nem piskóta!

39:21-től Tamasi József beszél, komplementerorvoslás (???) szakértője, belgyógyász. Hogy ez előbbi micsoda, nem tudom, de biztos jó. Szerinte van a COVID-19 nevű kórkép, meg van a SARS-COV-2 vírus. A műsor elején összerakták a kettőt egybe, és azóta úgy adják elő, hogy ez a kettő ugyanaz.

58:11-től jön a főszervező, dr. Gődény, aki nem más, mint a hitelesen tájékoztató istenhívő patikus….

Varga Moncsi – Hunhír.info