- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Fehérköpenyes zsarnokok, elnyomók és idióták

A fehér köpenyeik mögül osztják azt észt olyan professzorok, orvosok, akiknek lételeme a rettegés fenntartása.

A vírus-vallás papjai prédikálják, hogy az Apokalipszis lovasai közelednek, jön a járvány második hulláma, kötelező rettegni, kötelező hordani a maszkot, kell még legalább két év, mire ugyanolyan lesz az életünk, mint a járványhiszti kirobbantása előtt.

Viseld a maszkot, ezzel bebizonyítod, hogy engedelmes, irányítható idióta vagy, aki parancsszóra képes rettegni. Pont olyan hülye vagy, mint azok, akik az imitált rabszolgakötelet, a nyakkendőt viselik nagy élvezettel. Szeretünk téged, mert nem vagy képes gondolkodni, de ha még mernél is gondolkodni, akkor is meghajolsz és befogod a pofád.

A járvány második hulláma akkor jön, amikor a gumicsizmás nénike a tévében bejelenti, hogy most itt van és újra mindenki meg fog halni, aki mégsem, az pedig életben fog maradni, de azért mindenki mossa meg a kezét.

A társadalom ostoba és buta szereplői elhiszik, hogy a gazdaságnak meg kell állnia, mert így maradhatnak csak életben. Minél alacsonyabban képzettek, minél több okj-s tanfolyamuk van, minél több hulladékkategóriás diplomát halmoztak fel, annál jobban elhiszik és foggal-körömmel védik a rettegésüket.

Hallom, ahogy ezek a professzornak nevezett hivatásos rettegtetők arról pofáznak, hogy a járvány, mely sosem tört ki Magyarországon, évekre meg fogja bénítani az életünket. Kik ezek és miért érdekük a félelmet gerjeszteni ?

Természetesen a liberális RTL szólaltatja meg a leginkább rettegőket, hiszen a magyar gazdaság pusztítása az internacionalista csürhe érdeke.

A magyar kormány tanácsadói közt bizonyosan van igen sok szakmailag alkalmatlan, különben sosem adtak volna olyan tanácsot a vezetőknek, hogy blokkolják az egész gazdaságot, mikor a fertőzés csak igen keveseket érinthet, mindenki más még akkor is simán átesik a megbetegedésen, ha elkapta.

A legújabb fejlemény, hogy a 10 év alatti gyerekek nem terjesztik a  vírust, sőt azok sem, akik tünetmentesek annak ellenére, hogy megfertőződtek.

Kizárólag a tüneteket produkáló fertőzöttek terjesztik a vírust.

Tehát ez a vírus egyáltalán nem olyan veszélyes, mint amit velünk akarnak elhitetni. Miért akarnak, egy újabb leállást? Ez lesz a divat, évente kétszer pár hónapra legyilkolják a magyar gazdaságot? Trianon nem volt elég? Meg ne merjétek próbálni, mert abból lázadás lesz!

Az emberek jelentős része nem fogja elfogadni, hogy ismét bezárnak a nagy semmire mindent és újra meg akarják bénítani az életünket.

Ti, fehérköpenyesek, tényleg Istennek képzelitek magatokat, hogy úgy akartok játszadozni velünk, mint macska az egérrel? Elég volt, ha nem értitek, akkor lázadás lesz! Nem fogunk újra megállni, nem fogunk újra mindent bezárni, mert élni kell és nem rettegni!

 Ti, fehérköpenyesek, tudom, azt hiszitek Istenek vagytok, mert néha életet mentetek. Tudom, azt hiszitek Istenek vagytok, mert külön nyelvet használtok, amit az átlag halandó nem ért. A fehér köpenyek elhatárolnak az emberektől titeket.

Tudom, azt hiszitek, hogy Istenek vagytok, mert a vezetők elhiszik a szavaitokat, ezért toljátok a rettegést, mert ettől egyre fontosabbnak érzitek magatokat. Építitek a vallást, de szólok, ha megáll a gazdaság, az embereknek egyre kevesebb pénze lesz arra, hogy degeszre tömjék a zsebeiteket. Nem is olyan jó üzlet ez a rettegtetés.

Azt hiszitek, Istenek vagytok, csak mert kiszolgáljátok a gyógyszergyártók érdekeit. Sokszor nem gyógyítjátok az embereket, csak kezelitek. Semmit sem akartok tudni arról, mennyi gyógynövényt ad a természet, mert attól nem gazdagodnak a kenyéradó gazdáitok.

Ti, fehérköpenyes Istenek, tudjátok, hogy vannak olyan dél-amerikai gyógyítók, akik mintegy 32.000 növény gyógyhatását ismerik és használják. Mit ér a ti tudásotok, az ő tudásukhoz képest és mégis ti hiszitek, hogy Istenek vagytok és most ismét a rettegés karjaiba akarjátok zavarni a magyar embereket!?

Mit fogtok elérni, ennek az állandó rettegésnek a gerjesztésével? Kizárólag az lesz az eredménye, hogy akik eddig tapsoltak nektek, most undorodni fognak tőletek, mert pojácák vagytok. Az előadás, amit rákényszerítettetek a nézőkre, igencsak unalmas kezd lenni.

Elég volt a maszkokból! Elég volt az elmebeteg rettegtetésből!

Ti is a részesei vagytok a nemzetközi átverésnek és ráadásul még élvezitek is, mert figyelmet kaptatok és az Isteneket a hívők emelik hatalomra, de csak addig maradtok Istenek, amíg hisznek bennetek. Szóljon a taps nektek, élvezzétek, de legyen ennyi elég.

Molotov Attila – Hunhír.info