- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Elbutított társadalom

Köztudott, hogy az átlag amcsi nem az eszéről híres. Nagyon keveset tudnak a világról, szinte azon a szinten vannak, mint az egyik hulladék magyar csatorna “Észbontók” című műsorának agyatlanjai, de ami most történik az USA-ban, az fölötte van mindennek, amit ép emberi elmével fel lehet dolgozni.

Minneapolis-ban megszüntetik a rendőrséget, máshol a rendőrség költségvetésének egy részét átcsoportosítják a feketék felzárkóztatására. Vélelmezem, vesznek majd nekik Nike cipőket és plazma tévéket, hiszen szegények mikor nem tudnak fosztogatni, akkor nagyon unni fogják magukat. A fehérek elleni gyűlölet odáig fajult, hogy sorra döntik le azoknak a történelmi személyeknek a szobrait, akik tudták, hogy hol van a niggerek helye. Lewis Hamilton sem tudja megtagadni a fajtáját, hevesen buzdít a szobrok ledöntésére.

A fehér rendőrök letérdelnek a tüntetők elé ahelyett, hogy közéjük lőnének. Fehér rendőrök mossák nigger vallási vezetők lábát, ezzel kimutatva, hogy mennyire vezekelni akarnak. Ennyire képes elhülyíteni egy társadalmat a liberális propaganda? Tényleg meg van ott bolondulva minden fehér rendőr? Hova tűnt az amerikai középosztály, vagy ennyire elszaporodott a nigger, hogy már megszólalni sem mernek a fehérek?

Ma már Magyarországon is a budapesti antifák elkezdték azt hangoztatni, hogy itt is össze kellene verni azokat a magyarokat, akik nem szeretik a cigányokat. Itt az ideje nálunk is terrorszervezetté nyilvánítani ezt a hulladék hordát. A ligetvédők egyik identitászavaros elmebetege, aki láthatóan rastának képzeli magát, tüntetést szervezett a niggerek mellett [1]. Kivonult az összes bölcsészhallgató. Tulajdonképpen mi szükség is van az ilyen értelmetlen diplomások állami pénzen történő tenyésztésének? Kizárólag annyit érünk el, hogy egy degenerált liberális generáció magját teremjük meg velük.

Egy drogos bűnöző niggert arany koporsóban temetnek és a fél világ őt siratja. A niggerek által legyilkolt fehérekről miért nem emlékezik meg senki? Talán azért, mert annyi áldozat van, hogy azt már felsorolni is képtelenség. Ami az USA-ban történik, azt nagyon komolyan kell venni, mert nem engedhetjük meg, hogy itt is egy agresszív csőcselék a jogaira hivatkozva fehéreket gyilkoljon, boltokat fosztogasson, autókat gyújtson föl. Ugyanazok pénzelik itt a dögkeselyűk pártját, a momentumot, lmp-t és az álcivil szervezeteket, akik mindenki jogait védik, csak a magyarokét nem, akik most ezt a feszültséget polgárháborúvá akarják növelni. Nem tudjuk, mit fognak kitalálni, de az jól érzékelhető, hogy egy drogos nigger bűnöző halála felülírta a vírushisztit. Ez a probléma egyszerűen eltűnt, felszívódott, mintha nem is lett volna, de azért a maszkot még hordani kell.

Molotov Attila – Hunhír.info