- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

100 év

Eltelt 100 év azóta, hogy elkezdték eltüntetni a történelemből a magyar nemzetet. Eltelt 100 év és nincs lista, hány magyart gyilkoltak le, csak azért, mert magyar volt. Eltelt 100 év és senki nem követeli a jóvátételt. Eltelt 100 év és most is pusztítják a magyart. Eltelt 100 év, de a hitünk nem veszett el, hogy Erdély visszatér.

Tudom, hogy visszatér, abban a pillanatban, amikor a székelyek úgy döntenek, hogy most van vége, elég volt !!!

Hiszem, hogy a felvidéki magyarok közül sokan fel merik majd emelni szavukat és kiegyenesítik a gerincüket. Minden olyan magyar, aki képes ép elmével gondolkodni, tudja és akarja, hogy a trianoni határokat lebontsuk. Ez a kérdés az, amely elválasztja az ocsút a búzától.

Akinek nem fáj Trianon, aki nem akarja eltörölni, az nem magyar, csak legfeljebb van magyar személyi igazolványa és beszél magyarul.

Az egyik ok, amiért zsigerből gyűlölöm a baloldat az, hogy nekik jó így ahogy van, nekik a nemzetek nélküli Európa, a nemzetek nélküli világ a kívánatos.

Miért van ez így?

Egyszerű a válasz, mert a pondrók, a férgek a döghúsban érzik jól magukat, az élő szervezet küzd ellenük, kiveti magából azokat az organizmusokat, amelyek belülről rágják.

A baloldalt egyértelműen külső forrásokból finanszírozzák. A cél ugyanaz, mint 100 éve, eltüntetni a magyarokat a történelemből. A székely azért él még, mert nem tanult meg veszteni. A székely kitart a végsőkig, mert tudja, hogy mi csak győzhetünk.

Erdély felől még tiszta szél fúj, képes az anyaországot is megtisztítani a történelem által ide sodort szeméttől. Minden azon múlik, Erdély mikor akar újra szabadon lélegezni, mikor dönt úgy, hogy fellázad az elnyomók ellen.

Minden azon múlik, hogy Magyarország ki mer-e állni  Erdélyért, ki meri-e adni a jelszót :

ERD-ÉLJ!

Molotov Attila – Hunhír.info